Libnet.ro
UNICEF

08:45

Firea, despre testarea bucurestenilor: Prima categorie vizata, persoanele de peste 65 ani

Hotnews Hotnews,
 Firea, despre testarea bucurestenilor: Prima categorie vizata, persoanele de peste 65 ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca a discutat cu ministrul Sanatatii si cu directorul Institutului de Boli Infectioase despre testarea tuturor bucurestenilor si crede ca primele categorii testate ar trebui sa fie persoanele varstnice si cele cu alte boli. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca se va demara o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Scurt istoric, dar necesar. Zilele acestea am discutat cu domnul.

Trebuie dublat personalul din laboratoare - medic despre testarea tuturor bucurestenilor

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals spune ca pentru testarea populatiei din Bucuresti trebuie dublat personalul din laboratoare si ca numarul de testari zilnice ar putea ajunge in urmatoarea saptamana la 3. 000, relateaza Mediafax.

Ion Cristoiu, despre testarea populatiei Capitalei pentru coronavirus: Categoria tinta trebuie sa fie a celor care au afectiuni

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca ideea de testare a populatiei Bucurestiului, anuntata de primarul general, Gabriela Firea, este o solutie foarte buna pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Gabriela Firea, despre decizia ca varstnicii sa iasa din casa intr-un anumit interval orar: in Bucuresti avem 483.000 de oameni de peste 65 de ani. Eram aproape in imposibilitatea de a-i ajuta imediat pe toti (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca decizia ca persoanele de peste 65 de ani sa isi poata parasi domiciliul intr-un anumit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )