Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca se va demara o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Scurt istoric, dar necesar. Zilele acestea am discutat cu domnul.

Firea, despre testarea bucurestenilor: Prima categorie vizata, persoanele de peste 65 ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca a discutat cu ministrul Sanatatii si cu directorul Institutului de Boli Infectioase despre testarea tuturor bucurestenilor si crede ca primele categorii testate ar trebui sa fie persoanele varstnice si cele cu alte boli.

AUR: Izolarea la domiciliu a persoanelor de peste 65 ani fara masuri adecvate este nociva

Izolarea la domiciliu a tuturor persoanelor de peste 65 ani, in lipsa unui sistem de aprovizionare cu alimente si medicamente, ii va condamna pe multi la o viata inumana, spune Alianta pentru Unirea Romanilo.

In atentia autoritatilor: Ce se intampla cu persoanele peste 65 de ani care au nevoie de asistenta medicala ce nu poate fi realizata la distanta, in afara intervalului orar 11.00 -13.00?

Ordonanta militara nr. 3 instituie o serie de restrictii de circulatie pentru persoanele de peste 65 de ani, carora deplasarea le este permisa numai in intervalul 11. 00 pentru motive stricte, intre care pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta.

A intrat in vigoare carantina pentru populatie. Vela, despre intervalul stabilit pentru persoanele de peste 65 de ani: Am ales orele pranzului tocmai pentru a proteja batranii, dimineata sunt in trafic ceilalti UPDATE

Miercuri, la ora 12. 00 au intrat in vigoare noile restrictii de circulatie care impun practic carantina in Romania. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns criticilor legate de stabilirea intervalului 11. 00 in care persoanele cu varsta de peste 65 de ani vor putea iesi din casa. El sustine ca a fost ales acest interval tocmai pentru a proteja batranii, pentru ca dimineata, de exemplu, sunt in trafic ceilalti.

Barna propune ca magazinele sa serveasca in primele ore ale programului persoanele peste 65 de ani

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca persoanele varstnice ar trebui sa aiba prioritate la magazine la primele ore ale diminetii. Barna a facut in acest sens o propunere catre Guvern prin care magazinele sa aloce primele doua ore din zi servirii exclusiv a persoanelor peste 65 de ani.

Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa. Ministrul Vela explica toate conditiile

Ministrul a dat explicatii pentru intervalul orar in care persoanele peste 65 ani, au voie sa paraseasca domiciliul. Dar si de ce s-a luat aceasta masura, care poate fi scurta pentru acestia. Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in cadrul .

Gabriela Firea, despre decizia ca varstnicii sa iasa din casa intr-un anumit interval orar: in Bucuresti avem 483.000 de oameni de peste 65 de ani. Eram aproape in imposibilitatea de a-i ajuta imediat pe toti (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca decizia ca persoanele de peste 65 de ani sa isi poata parasi domiciliul intr-un anumit.

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )