Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, dezlantuita la adresa lui Dragnea: Ar fi trebuit sa mint toata viata?

Playtech Playtech,
Firea, dezlantuita la adresa lui Dragnea: Ar fi trebuit sa mint toata viata?

La postul de partid Antena 3, Gabriela Firea a gasit aseara o ureche pasnica in pielea lui Radu Tudor pentru a-si manifesta frustrarea vizavi de Liviu Dragnea. Deja de cateva zile, Firea si-a. continuă pe Playtech

PNL, reactie-fulger la acuzatiile lansate de Firea la adresa lui Dragnea

PNL vrea infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind presupusele interceptari ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice din interiorul partidului, care.

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita.

SONDAJ Cum se va ncheia conflictul Gabi Firea - Carmen Dan/Liviu Dragnea?

Tensiunile dintre primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, si ministrul de Interne Carmen Dan, care beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea, au acaparat in mare parte sedinta conducerii PSD de la sfarsitul saptamanii trecute si au continuat cu iesirea televizata a lui Firea, duminica seara. Cum crezi ca se va incheia acest conflict? Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )