Libnet.ro
UNICEF

08:15

Firea: Fac un apel catre companii private si asociatii sa doneze alimente si obiecte de stricta necesitate

Adevărul Adevărul,
Firea: Fac un apel catre companii private si asociatii sa doneze alimente si obiecte de stricta necesitate

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, face un apel catre companii private, asociatii si fundatii sa sprijine autoritatile locale si sa doneze centrelor de carantina alimente si obiecte de stricta necesitate. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, apel catre profesori dupa inchiderea scolilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a lansat un apel catre profesori, dupa inchiderea scolilor si gradinitelor, in care le cere sa contribuie cu resurse educationale deschise, potrivite acestei perioade din anul scolar.

Companiile din Romania fac apel la tehnologie in contextul raspandiriivirusuluiCOVID-19

Posibilitatea muncii de la distanta este reglementata din punct de vedere legislativ in Romania, dar pana in anul 2020 putine companii au adoptat aceasta forma de lucru pentru un numar extins de angajati simultan, temandu-se de riscurile ce tin de incetinirea sau blocarea procesele de business.

Secretarul general al Guvernului, apel catre primariile din Bucuresti si Ilfov: Sa se identifice rapid spatii izolate de cazare, destinate carantinarii

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, face un apel la primarul general al Capitalei, la edilii din cele sase sectoare, precum si la primariile din judetul Ilfov carora le solicita sa gaseasca rapid.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )