Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea a fost aleasa, in unanimitate, presedinte la PSD Bucuresti. A fost candidat unic

România Liberă România Liberă,
Firea a fost aleasa, in unanimitate, presedinte la PSD Bucuresti. A fost candidat unic

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, dupa ce timp de patru ani fus. continuă pe România Liberă

Firea, aleasa presedinte al PSD Bucuresti: Ma bucur ca in acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa presedintele organizatiei PSD Bucuresti, spunand ca dupa zece amanari in patru ani au fost organizate alegeri pentru desemnarea conducerii acestei organizatii. Ea a spus ca undeva, acolo sus a fost un semnal ca la Bucuresti nu se dorea normalitate si ca se bucura ca in acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Capitala.

Firea: Patru ani de interimat la conducerea PSD Bucuresti mi se pare o perioada foarte lunga si usor nestatutara

Gabriela Firea a declarat ca a ocupat functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti prea mult timp deoarece, considera primarul, vechea conducere a partidului a vrut sa o mentina vulnerabila, transmite Mediafax.

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa, in aceasta seara, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat Bucuresti. Ea a fost singurul candidat pentru acel post, informeaza News. ro.

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti, dupa aproape patru ani de interimat.

Gabriela Firea, aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea devine, luni, presedintele PSD Bucuresti. Filiala a organizat alegeridupa 4 ani de interimat. Am obtinut un scor bun si dorim sa il reeditam. Avem parte de o opozitie distructiva,.

Alegeri la PSD Bucuresti. Gabriela Firea a fost confirmata la sefia organizatiei: Ma bucur ca la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste - UPDATE

Dupa patru ani in care a detinut functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, Gabriela Firea a fost aleasa oficial, luni, presedinte al organizatiei social-democratilor din Capitala. Validarea Gabrielei Firea are loc in contextul in care conducerea interimara a partidului se pregateste pentru un congres extraordinar in februarie.

Gabriela Firea devine sefa peste PSD Bucuresti

PSD Bucuresti organizeaza, luni, Conferinta de alegeri, dupa ce s-au facut alegeri si in filialele de sector, presedintii interimari fiind validati pe functii. Gabriela Firea a precizat ca a venit si randul ei sa treaca prin aceste alegeri, perioada de interimat de patru ani fiind usor nestatutara.

VIDEO Miss Jamaica a fost aleasa Miss World 2019

Miss Jamaica 2019, Toni-Ann Singh, a fost aleasa Miss World la cea de-a 69-a editie a celebrei competitii de frumusete, potrivit CNN. com, care noteaza si faptul ca majoritatea concursurilor de profil de anul acesta au desemnat drept castigatoare tinere de culoare.

Fiul lui Sile Camataru a fost prins de politisti in Bucuresti, cu focuri de arma. Socant ce i-a facut Alberto Balint unui tanar in urma cu doua luni

Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, a ajuns sa fie certat cu legea inca odata. Dupa ce in octombrie a fost cautat de politisti, dupa ce ar fi injunghiat o persoana, acum a fost arestat. Momentele socante s-au petrecut in Timisoara, dupa ce a avut loc un atac in apropierea unui club din acest oras.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )