Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa, in aceasta seara, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat Bucuresti. Ea a fost singurul candidat pentru acel post, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti, dupa aproape patru ani de interimat.

Firea, aleasa presedinte al PSD Bucuresti: Ma bucur ca in acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa presedintele organizatiei PSD Bucuresti, spunand ca dupa zece amanari in patru ani au fost organizate alegeri pentru desemnarea conducerii acestei organizatii. Ea a spus ca undeva, acolo sus a fost un semnal ca la Bucuresti nu se dorea normalitate si ca se bucura ca in acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Capitala.

Gabriela Firea, aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea devine, luni, presedintele PSD Bucuresti. Filiala a organizat alegeridupa 4 ani de interimat. Am obtinut un scor bun si dorim sa il reeditam. Avem parte de o opozitie distructiva,.

Gabriela Firea devine sefa peste PSD Bucuresti

PSD Bucuresti organizeaza, luni, Conferinta de alegeri, dupa ce s-au facut alegeri si in filialele de sector, presedintii interimari fiind validati pe functii. Gabriela Firea a precizat ca a venit si randul ei sa treaca prin aceste alegeri, perioada de interimat de patru ani fiind usor nestatutara.

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

Firea a fost aleasa, in unanimitate, presedinte la PSD Bucuresti. A fost candidat unic

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, dupa ce timp de patru ani fus.

Alegeri la PSD Bucuresti. Gabriela Firea a fost confirmata la sefia organizatiei: Ma bucur ca la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste - UPDATE

Dupa patru ani in care a detinut functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, Gabriela Firea a fost aleasa oficial, luni, presedinte al organizatiei social-democratilor din Capitala. Validarea Gabrielei Firea are loc in contextul in care conducerea interimara a partidului se pregateste pentru un congres extraordinar in februarie.

Firea: Patru ani de interimat la conducerea PSD Bucuresti mi se pare o perioada foarte lunga si usor nestatutara

Gabriela Firea a declarat ca a ocupat functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti prea mult timp deoarece, considera primarul, vechea conducere a partidului a vrut sa o mentina vulnerabila, transmite Mediafax.

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

Spitalul Republican din Bucuresti anuntat de Gabriela Firea va costa un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum afirma primarul general in urma cu 2 zile

Spitalul Republican din Bucuresti va costa aproximativ un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum anunta in urma cu doua zile primarul general Gabriela Firea, initiatoarea proiectului, arata proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )