Libnet.ro
UNICEF

05:15

FIREA: Klaus Iohannis nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA: Klaus Iohannis nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca sfideaza votul romanilor, pentru ca nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila de dreapta. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: Daca Iohannis accepta asa ceva, va fi un pumn in plex dat poporului roman

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, spune ca simpla demisie a lui Orban nu rezolva lucrurile, alaturi de el ar trebui sa plece si calaii de la Sanatate, Educatiei si Economie, iar presedintele ar trebui sa accepte propunerea PSD de premier.

Surse: Iohannis i-a sunat pe Barna si pe Kelemen Hunor, ca sa negocieze direct o majoritate parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis l-a sunat pe liderul USR, Dan Barna, ca sa discute despre formarea unei majoritati parlamentare, potrivit unor surse citate de Antena 3.

KLAUS IOHANNIS: PSD poate sa ramana in afara deciziei politice

Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu exista un castigator clar al alegerilor parlamentare care au avut loc duminica, 6 decembrie, deoarece niciun partid politic nu a obtinut o majoritate clara. De aceea, seful statului a afirmat, ieri, ca va sustine cristalizarea coalitiei de centru-dreapta care se prefigureaza in aceste zile. Daca ne uitam pe rezultatele asa numite provizorii - desi s-au numarat aproape toate voturile - vedem ca PNL in 2016 obtinuse 20%, iar acum a obtinut 25%, deci o crestere. USR, intre timp aliat cu PLUS, a obtinut, in 2016, 8%, iar acum a crescut la 15%.

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

KLAUS IOHANNIS: in conditiile in care primarul general gaseste in Guvern un partener solid, atunci intr-un termen rezonabil si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit sambata, la Cotroceni, cu primarul Capitalei Nicusor Dan, Iohannis are programata si o intalnire cu voluntarii SMURD si cu studenti medicinisti voluntari.

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca se lucreaza in ceea ce priveste extinderea capacitatii spitalelor, anuntand ca aproximativ 300 de ventilatoare si o prima transa de teste rapide vor fi livrate in urmatoarele zile.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )