Libnet.ro
UNICEF

13:15

Firea: Daca Iohannis accepta asa ceva, va fi un pumn in plex dat poporului roman

Antena3 Antena3,
Firea: Daca Iohannis accepta asa ceva, va fi un pumn in plex dat poporului roman

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, spune ca simpla demisie a lui Orban nu rezolva lucrurile, alaturi de el ar trebui sa plece si calaii de la Sanatate, Educatiei si Economie, iar presedintele ar trebui sa accepte propunerea PSD de premier. continuă pe Antena3

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva

Face ce face si ajunge mereu sa fie in disputa cu cineva. Dupa ce a fost jignita de fosta sotie a lui Pepe, Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva! Ce mesaj i-a transmis Bianca Dragusanu Oanei Zavoranu Dupa ce a fost atacata pe Instagram de Oana .

Ce a facut Kate Middleton si nimeni nu se astepta. I-a uimit pe toti, in Romania nu se intampla asa ceva

Spune-mi Catherine. Kate Middleton, gest neasteptat pentru un batran in contextul pandemiei. Ducesa de Cambridge a facut asta in secret. Kate Middleton, sprijin pentru un batran. Ducesa a uimit din nou Ducesa de Cambridge s-a oferit voluntar in secret in timpul pandemiei de COVID-19, facand apeluri catre Len Gardner, un pensionar de 85 de ani, .

FIREA: Klaus Iohannis nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca sfideaza votul romanilor, pentru ca nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila de dreapta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )