Libnet.ro
UNICEF

06:45

Firea se da la Orban, dupa modelul Vioricai. Sa vada tara cat de incompetent este

România Liberă România Liberă,
Firea se da la Orban, dupa modelul Vioricai. Sa vada tara cat de incompetent este

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, dupa ce liberalii au refuzat o dezbatere telev. continuă pe România Liberă

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, .

Firea, atac direct la Ludovic Orban: Cand adoarme se gandeste la mine. Sunt o muza pentru el. il provoc la o dezbatere, sa vada tara ca e incompetent

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat ca il provoaca la o dezbatere pe Ludovic Orban, mai ales ca premierul adoarme si se trezeste cu ea in gand.

Primele masuri pe care vrea sa le ia Orban dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul va solicita Biroului Electoral Central o decizie care sa permita asigurarea numarului de membri in birourile electorale ale sectiilor de votare in cazul.

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )