Libnet.ro
UNICEF

21:15

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Antena3 Antena3,
Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul. continuă pe Antena3

Orban, despre falimentul RADET: Bucurestenii sa nu fie afectati. Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul Economiei sa mearga la ELCEN si sa ia legatura cu autoritatile locale astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati.

Guvernul PNL ia masuri de urgenta dupa falimentul RADET

GuvernulPNLia masuri de urgenta dupa falimentul RADET si o acuza de incompetenta pe Gabriela Firea, primar general al Bucurestiului. Ministrul Economiei si Energiei,Virgil Popescu, a.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

MINISTRUL ECONOMIEI: Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat ministrul Economiei si Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei da asigurari: Bucurestenii nu raman fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Economiei si.

Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Falimentul RADET ii poate afecta pe bucuresteni in cazul in care Primaria Capitalei, ANRE si Guvernul Romaniei nu intervin de urgenta. Legislatia in vigoare este interpretabila si poate face ca locuitorii din Bucuresti sa ramana fara apa calda si caldura, insa primarul general al Capitalei ii asigura ca acest lucru nu se va intampla. Falimentul .

Curtea de Apel Bucuresti a decis falimentul RADET Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni falimentul RADET, respingand recursul facut de Primaria Capitalei. Sentinta este definitiva. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da asigurari ca bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura, iar activitatea Regiei va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica.

Ministrul Economiei: Nici un risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat de.

Alegeri prezidentiale 2019. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Eu am votat pentru o Romanie normala

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a votat duminica dimineata, la ora 10,00, la sectia de votare unde este arondat din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Orban, dupa intalnirea cu Isarescu: Am luat decizia coordonarii politicii fiscale cu cea monetara. Ne dorim cresterea colectarii si reducerea evaziunii

Am facut o analiza a situatiei economice, o analiza referitoare la deficite- cel bugetar si cel de cont curent- , o analiza a inflatiei si a evolutiei acesteia, cu toate consecintele legate de dobanzi si de creditare. Toate acestea pentru a corela politicile fiscale cu cele monetare in vederea crearii unui fundament solid pentru dezvoltarea economica. Am luat aceasta decizie de a ne coordona deciziile intre Guvern si BNR, a spus premierul Ludovic Orban dupa iesirea de la discutiile cu Guvernatorul Bancii Centrale, la care a participat si ministrul Finantelor Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )