Libnet.ro
UNICEF

17:30

Firea propune ca taxa Oxigen pentru masinile Euro 4 sa fie introdusa de la 1 ianuarie 2021

România Liberă România Liberă,
Firea propune ca taxa Oxigen pentru masinile Euro 4 sa fie introdusa de la 1 ianuarie 2021

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi, la inceputul sedintei CGMB, ca va sust. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea propune amanarea vinietei Oxigen pentru masinile Euro 4 pentru 2021

Vinieta Oxigen pentru masinile Euro 4 se va aplica din 2021, a declarat primarul Gabriela Firea la inceputul sedintei de Consiliu General de joi. in proiectul initial se propunea plata taxei de la inceputul anului 2020.

Gabriela Firea propune amanarea vinietei Oxigen pentru masinile Euro 4 pentru 2021

Vinieta Oxigen pentru masinile Euro 4 se va aplica din 2021, a declarat primarul Gabriela Firea la inceputul sedintei de Consiliu General de joi. In proiectul initial se propunea plata taxei de la inceputul anului 2020.

SONDAJ Primaria vrea o taxa de Bucuresti pentru masinile sub Euro 5 e ok?

Primaria Capitalei a modificat proiectul Oxigen si vrea, acum, sa taxeze toate masinile sub Euro 5 pentru a putea circula in Bucuresti si sa blocheze accesul in centru pentru cele sub Euro 3. Proiectul de protectie a mediului este inaintat in conditiile in care Primaria condusa de Gabriela Firea este criticata pentru starea transportului in comun si pentru lipsa de masuri ecologice eficiente. Sondaj HotNews. ro: Primaria vrea o taxa de Bucuresti pentru masinile sub Euro 5 e ok?.

Taxa Oxigen a fost adoptata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Cat costa, de cand si cine o plateste

Taxa Oxigen, sau acea taxa pe care va trebui sa o plateasca soferii masinilor poluante pentru a circula in capitala, tocmai a fost votata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

De ce este controversata Taxa Oxigen pe care Gabriela Firea vrea s-o impuna in Bucuresti Cum este mascata o taxa pe proprietate (adica pe masina), intr-o asa-zisa taxa anti-poluare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a regandit proiectul anti-poluare cu care venise, initial, in luna august. De aceasta data, planul a fost modificat in asa fel incat sa vizeze toate masinile sub EURO 5.

Taxa OXIGEN a Gabrielei Firea, desfiintata de Nicusor Dan: Nu face diferenta intre poluarea produsa de masinile pe benzina si masinile pe motorina

Taxa pe oxigen pe care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea s-o implementeze de la 1 ianuarie, este desfiintata de catre Nicusor Dan. Potentialul candidat al celor de la USR sustine ca Firea nu a facut.

Taxa Oxigen a Gabrielei Firea: ce conditii pune USR Bucuresti pentru a sustine introducerea vignetei

USR Bucuresti anunta ca va sustine proiectul privind introducerea vignetei Oxigen doar in conditiile in care vor fi adoptate o serie de amendamente care vizeaza: modificarea grilei tarifare, infiintarea de benzi unice si utilizarea.

Taxa Oxigen Ce se intampla cu bucurestenii care au masini sub Euro 3 si stau in centru. Cum verifica Primaria daca soferii platesc vinieta

Bucurestenii care locuiesc in centrul Capitalei si au masini sub Euro 3 ar putea fi amendati daca nu renunta la masina sau nu o inlocuiesc cu una mai noua, potrivit proiectului prin care se doreste implementarea taxei Oxigen.

Chile: Presedintele propune masuri sociale pentru a pune capat protestelor

Presedintele Sebastian Pinera a anuntat marti un pachet de masuri sociale pentru a pune astfel capat protestelor care au cuprins Chile in ultimele cinci zile ca urmare a cresterii preturilor pentru transportul public, scrie Agerpress, citand AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )