Libnet.ro
UNICEF

12:00

Firea, provocare pentru contracandidatii sai: Vor sustine programul meu? Unii din ei au spus ca e o pomana si vor face totul sa-l desfiinteze!

Antena3 Antena3,
Firea, provocare pentru contracandidatii sai: Vor sustine programul meu? Unii din ei au spus ca e o pomana si vor face totul sa-l desfiinteze!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a lansat o provocare contracandidatilor sai si ii intreaba, pe o retea de socializare, daca ei vor mai sustine proiectul FIV, initiat de ei, in cazul in care vor fi intr-o functie de conducere. continuă pe Antena3

Gabriela Firea joaca dur. Ce provocare a lansat pentru contracandidatii sai la Primaria Capitalei: Bucurestenii trebuie sa afle cum

Gabriela Firea a lansat de curand o provocare pentru colegii care candideaza pentru postul de primar. Actualul edil al Capitalei considera ca anumite proiecte in derulare sunt extrem de importante pentru cetateni, motiv pentru care, bucurestenii trebuie sa afle la ce sa se astepte din partea reprezentantilor politici pe care i-ar putea vota. Provocare pentru .

Gabriela Firea lanseaza o provocare pentru candidatii la Primaria Capitalei: Bucurestenii trebuie sa afle cum gandesc cu adevarat

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care candideaza pentru un nou mandat din partea PSD, i-a intrebat pe contracandidatii sai daca, in caz ca ajung intr-o pozitie de decizie, vor continua programul.

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )