Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea joaca dur. Ce provocare a lansat pentru contracandidatii sai la Primaria Capitalei: Bucurestenii trebuie sa afle cum

Playtech Playtech,
Gabriela Firea joaca dur. Ce provocare a lansat pentru contracandidatii sai la Primaria Capitalei: Bucurestenii trebuie sa afle cum

Gabriela Firea a lansat de curand o provocare pentru colegii care candideaza pentru postul de primar. Actualul edil al Capitalei considera ca anumite proiecte in derulare sunt extrem de importante pentru cetateni, motiv pentru care, bucurestenii trebuie sa afle la ce sa se astepte din partea reprezentantilor politici pe care i-ar putea vota. Provocare pentru . continuă pe Playtech

Gabriela Firea lanseaza o provocare pentru candidatii la Primaria Capitalei: Bucurestenii trebuie sa afle cum gandesc cu adevarat

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care candideaza pentru un nou mandat din partea PSD, i-a intrebat pe contracandidatii sai daca, in caz ca ajung intr-o pozitie de decizie, vor continua programul.

Firea critica dur Guvernul pentru ca a impus conditii imposibil de indeplinit in timpul ramas pana la deschiderea anului scolar

Primarul General, Gabriela Firea, critica dur Guvernul pentru masurile impuse pentru deschiderea noului an scolar si sustine ca sunt conditii imposibil de indeplinit in timpul ramas pana in 14 septembrie. Firea se refera si la conditia impusa after-school-urilor, care nu mai au voie sa aiba si gradinita in aceeasi cladire, si sustine ca asta va afecta sute de afaceri private care au facut investitii si au incheiat contracte cu mii de parinti.

Gabriela Firea, dupa esecul motiunii de cenzura: Pentru tara, e pierdere pe toata linia. Cineva, totusi, a castigat ieri? Da. Impostura! Haosul! Panica indusa!

Prim-vicepresedintele PSD, primarul Capitalei Gabriela Firea, comenteaza intr-o postare pe Facebook motiunea de cenzura si faptul ca aceasta nu a putut fi dezbatuta si votata din cauza lipsei de cvorum, calificand drept triumful imposturii ramanerea in functie a Guvernului Orban.

Firea, provocare pentru contracandidatii sai: Vor sustine programul meu? Unii din ei au spus ca e o pomana si vor face totul sa-l desfiinteze!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a lansat o provocare contracandidatilor sai si ii intreaba, pe o retea de socializare, daca ei vor mai sustine proiectul FIV, initiat de ei, in cazul in care vor fi intr-o functie de conducere.

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

Gabriela Firea a lansat platforma online pentru proiectul Doneaza plasma, salveaza viata: Donatorii primesc un stimulent de 1.000 de euro (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a lansat, marti, platforma online dedicata proiectului Doneaza plasma, salveaza viata. Proiectul vizeaza incurajarea donarii de plasma de catre pacienti cu.

Pensionarul de lux de la PSD care o sustine pe Gabriela Firea. Cum a pus mana pe 3 pensii si cati bani are

Pensionarul de lux de la PSD care o sustine pe Gabriela Firea la alegerile locale 2020 este Mitica Dragomir. Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care candideaza pe listele PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, beneficiaza de nu mai putin de trei pensii, conform propriei declaratii de avere. Acest pensionar de .

Gabriela Firea e in razboi cu toata lumea. Conflict major cu Ministerul Transporturilor. De unde a pornit scandalul

Primarul General al Capitalei este in razboi cu toata lumea. Care este motivul conflictului dintre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea si Ministru Transporturilor, Lucian Bode. Gabriela Firea in conflict cu toata lumea. De unde pornit scandalul Linia de tramvai 41 a starnit un adevarat conflict intre Gabriela Firea si Lucian Bode. Potrivit Ministrului Transporturilor, .

Gabriela Firea, despre Guvernul Orban: Nu gaseste solutii pentru nimic si da vina mereu pe populatie

Prim-vicepresedintele PSD, primarul Capitalei Gabriela Firea, sustine ca intr-o societate normala Guvernul Orban si-ar fi prezentat demisia de onoare. intr-o tara cu experienta democratica mai consolidata, acest guvern nu se mai putea salva prin pasivitatea partidului minoritatilor, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Alegeri locale 2020. Cine este Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Bucuresti. Cocheteaza cu politica inca din 1999 si a scos un album de muzica populara

Gabriela Firea candideaza pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Jurnalist la baza, pana sa devina primar general, a ocupat mai multe functii in politica si in administratia publica. Gabriela.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )