Libnet.ro
UNICEF

22:45

Firea reactioneaza dupa ce PNL i-a facut plangere penala: Nu ma intimideaza

Adevărul Adevărul,
Firea reactioneaza dupa ce PNL i-a facut plangere penala: Nu ma intimideaza

Primarul Capitalei,Gabriela Firea, a reactionat, dupa ce PNL a depus o plangere penala pe numele ei pe motiv ca a blocat numirile consilierilor PNL in Consiliul General. continuă pe Adevărul

PNL Bucuresti i-a facut plangere penala Gabrielei Firea

PNL Bucuresti, organizatie condusa de Violeta Alexandru, a depus plangere penala pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, acuzand ca aceasta blocheaza completarea echipei PNL din Consiliul General al Capitalei. Mai exact, Firea nu accepta inlocuirea a doi consilieri generali PNL. Violeta Alexandru acuza ca Firea vrea sa controleze CGMB prin slabirea opozitiei.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce PNL a depus plangere penala impotriva ei: A fost o masura abuziva, inca sunt procese pe rol!

Batalia electorala pentru Bucuresti a ajuns in faza plingerilor penale. Violeta Alexandru anunta ca PNL o da in judecata pe Gabriela Firea. Primarul General al Capitalei a avut o prima reactie dupa ce a auzit ca este acuzat ca tergiverseaza inlocuirea a doi consilieri generali PNL.

PNL Bucuresti, plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea

PNL Bucuresti a depus o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea, a unui consilier general si a doi functionari din conducerea Primariei Capitalei, pe motiv ca au refuzat sa puna pe ordinea de zi a sedintelor Consiliului General proiectele prin care urmau sa fie schimbati trei consilieri alesi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai partidului. Replica lui Firea: Plangerea penala este ridicola Violeta Alexandru sa se ocupe de majorarea alocatiilor.

ULTIMA ORA! Plangere penala impotriva Gabrielei Firea. De ce este acuzat primarul general al Capitalei. DOCUMENT

Partidul National Liberal, reprezentat de presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a depus o plangere penala impotriva Gabrielei Firea, dar si a altor trei angajati ai primariei pe motiv ca nu respecta legea in vigoare.

Italienii au facut plangere la Ministerul Sanatatii pentru Simona Halep. Ce au reclamat

Odata cu cresterea numarului de infectari pe teritoriul Romaniei, mai multe state europene au impus norme de carantinare de 14 zile pentru toiti cetatenii care intra pe teritoriul acestora, venind din Romania. Asa a decis si Italia, o carantinare de 14 zile pentru toti cei ce vin din Romania. Italienii au facut plangere la Ministerul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )