Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL Bucuresti i-a facut plangere penala Gabrielei Firea

Adevărul Adevărul,
PNL Bucuresti i-a facut plangere penala Gabrielei Firea

PNL Bucuresti, organizatie condusa de Violeta Alexandru, a depus plangere penala pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, acuzand ca aceasta blocheaza completarea echipei PNL din Consiliul General al Capitalei. Mai exact, Firea nu accepta inlocuirea a doi consilieri generali PNL. Violeta Alexandru acuza ca Firea vrea sa controleze CGMB prin slabirea opozitiei. continuă pe Adevărul

Firea reactioneaza dupa ce PNL i-a facut plangere penala: Nu ma intimideaza

Primarul Capitalei,Gabriela Firea, a reactionat, dupa ce PNL a depus o plangere penala pe numele ei pe motiv ca a blocat numirile consilierilor PNL in Consiliul General.

Efectul victoriei lui Ciolacu asupra Gabrielei Firea

Un efect de tip pervers. Extrem de interesant din punctul de vedere al jocurilor politice. Prinsa intre doua extreme, intre Scila si Caribda, Gabriela Firea a fost nevoita sa opteze pentru sustinerea lui Marcel Ciolacu si a echipei sale in confruntarea din interiorul PSD. Dar electoratul acestui partid se va fragmenta in mod periculos in Bucuresti. in aceste conditii, cursa Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primaria Generala a Capitalei va avea din ce in ce mai multe capcane, carora ea va trebui sa le faca fata. Victoria lui Ciolacu ar putea insemna infrangerea Gabrielei Firea.

PNL Bucuresti, plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea

PNL Bucuresti a depus o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea, a unui consilier general si a doi functionari din conducerea Primariei Capitalei, pe motiv ca au refuzat sa puna pe ordinea de zi a sedintelor Consiliului General proiectele prin care urmau sa fie schimbati trei consilieri alesi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai partidului. Replica lui Firea: Plangerea penala este ridicola Violeta Alexandru sa se ocupe de majorarea alocatiilor.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce PNL a depus plangere penala impotriva ei: A fost o masura abuziva, inca sunt procese pe rol!

Batalia electorala pentru Bucuresti a ajuns in faza plingerilor penale. Violeta Alexandru anunta ca PNL o da in judecata pe Gabriela Firea. Primarul General al Capitalei a avut o prima reactie dupa ce a auzit ca este acuzat ca tergiverseaza inlocuirea a doi consilieri generali PNL.

ULTIMA ORA! Plangere penala impotriva Gabrielei Firea. De ce este acuzat primarul general al Capitalei. DOCUMENT

Partidul National Liberal, reprezentat de presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a depus o plangere penala impotriva Gabrielei Firea, dar si a altor trei angajati ai primariei pe motiv ca nu respecta legea in vigoare.

Marele esec al mandatului Gabrielei Firea. Strada in care s-au construit doi metri pe zi

In decursul a aproape un an, Firea a construit doar 700 de metri la largirea Prelungirii Ghencea, ceea ce inseamna aproximativ doi metri pe zi. Proiectul, care are in total 6 kilometri si niciun termen de finalizare, reprezinta marele esec al mandatului edilului Capitalei. in cat timp ar putea fi gata, aflati in paragrafele urmatoare.

Alegeri locale 2020. Cum suna sloganul Gabrielei Firea. Nu umblu dupa aliante electorale

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, si-a lansat sloganul pentru campania la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor. intr-un mesaj pe Facebook, aceasta scrie ca, in aceasta perioada se fac si se desfac aliante politice electorale, insa ea se aliaza doar cu oamenii. Alegeri locale 2020.

BCR si BRD i-au propus Gabrielei Firea credite pentru troleibuze si autobuze. Cati bani sunt in joc

BCR si BRD s-au prezentat cu oferte de creditare in fata edilului Capitalei, Gabriela Firea, pentru finantarea unor investitii publice de interes local, precum: autobuze, troleibuze, realizare pasaj Doamna Ghica, largire Soseaua Fabrica de Glucoza si nodul rutier Ciurel. BCR si BRD au ofertat Primaria Capitalei Banca Comerciala Romana BCR) si BRD Groupe Societe .

Italienii au facut plangere la Ministerul Sanatatii pentru Simona Halep. Ce au reclamat

Odata cu cresterea numarului de infectari pe teritoriul Romaniei, mai multe state europene au impus norme de carantinare de 14 zile pentru toiti cetatenii care intra pe teritoriul acestora, venind din Romania. Asa a decis si Italia, o carantinare de 14 zile pentru toti cei ce vin din Romania. Italienii au facut plangere la Ministerul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )