Libnet.ro
UNICEF

11:00

Firea, ziua si atacul Dragnea: E primul buget de faliment al Capitalei dupa 1989. Nu vom fi ingenuncheati

Adevărul Adevărul,
Firea, ziua si atacul Dragnea: E primul buget de faliment al Capitalei dupa 1989. Nu vom fi ingenuncheati

Primarul general, Gabriela Firea, a criticat Guvernul, din nou, pentru draftul de buget, in conditiile in care a Primaria Generala ar pierde din bani in detrimementul sectoarelor. continuă pe Adevărul

GABRIELA FIREA: Bugetul pe 2019 - primul buget de faliment al Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a sustinut astazi intr-o conferinta de presa, ca, daca bugetul ramane asa cum a fost prevazut in proiect, va fi primul buget de faliment al Capitalei de dupa 1989.

Gabriela Firea, atac dur la Dragnea si la Guvern: Este primul buget de faliment al Capitalei. Ne vom lupta pentru proiectele noastre (VIDEO)

Primarul General Gabriela Firea a criticat in termeni duri proiectul de buget pe 2019 intocmit de catre Guvern si a aratat ca daca actuala forma va ramane atunci Bucurestiul va pierde aproape 25% din sumele al.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

Firea avertizeaza bucurestenii: Dragnea nu vrea decat sa ne invrajbeasca

Intr-o scrisoare deschisa adresata bucurestenilor, Gabriela Firea continua eforturile de a-l denigra pe Dragnea, mai ales dupa publicarea bugetului care are efecte nefaste pentru toate primariile din tara. intr-o perioada in care Dragnea se lauda cu performanta economica a tarii si o crestere spectaculoasa a produsului intern brut, noul buget propus de liderul PSD pentru [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )