Libnet.ro
UNICEF

09:00

GABRIELA FIREA: Bugetul pe 2019 - primul buget de faliment al Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Bugetul pe 2019 - primul buget de faliment al Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a sustinut astazi intr-o conferinta de presa, ca, daca bugetul ramane asa cum a fost prevazut in proiect, va fi primul buget de faliment al Capitalei de dupa 1989. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, ziua si atacul Dragnea: E primul buget de faliment al Capitalei dupa 1989. Nu vom fi ingenuncheati

Primarul general, Gabriela Firea, a criticat Guvernul, din nou, pentru draftul de buget, in conditiile in care a Primaria Generala ar pierde din bani in detrimementul sectoarelor.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

Gabriela Firea, atac dur la Dragnea si la Guvern: Este primul buget de faliment al Capitalei. Ne vom lupta pentru proiectele noastre (VIDEO)

Primarul General Gabriela Firea a criticat in termeni duri proiectul de buget pe 2019 intocmit de catre Guvern si a aratat ca daca actuala forma va ramane atunci Bucurestiul va pierde aproape 25% din sumele al.

Dragnea o contrazice pe Gabriela Firea: Este prea multa minciuna. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, s-a marit!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,sustine ca Primaria Capitalei nu a pierdut bani la buget. Liderul PSD o contrazice pe Gabriela Firea si spune este prea multa minciuna. Este prea multa minciuna,.

Gabriela Firea: Vom contesta pe toate caile proiectul de buget pentru ca incalca multe legi. Domnul Dragnea sa nu-i pedepseasca pe bucuresteni!

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca daca bugetul de stat pe 2019 ramane in forma prezentata de Ministerul Finantelor, atunci il va ataca pe toate caile legale. Acest buget incalca legile in.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR si in contencios de.

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

Gabriela Firea, scrisoare deschisa catre bucuresteni. Guvernul Dragnea cu o mana le-a dat si cu doua-trei le-a luat

Gabriela Firea sustine, intr-o scrisoare deschisaadresatabucurestenilor, ca prin proiectul de buget Bucurestiul ramane fara 25% din buget. Redam integral scrisoareatransmisa de primarul .

Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea: Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala

Gabriela Firea a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca il invita pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere pe tema bugetului, afirmand ca acesta a taiat 180 de milioane de euro din bugetul Primariei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )