Libnet.ro
UNICEF

18:00

Firma romneasca FintechOS primeste o investitie de 14 milioane dolari

Hotnews Hotnews,
 Firma romneasca FintechOS primeste o investitie de 14 milioane dolari

Startup-ul romanesc de tehnologie financiara automatizata FintechOS a primit o investitie Series A in valoare de 14 milioane de dolari. Runda de finantare a fost condusa de Digital East Fund din partea Earlybird Venture Capital si OTB Ventures, cu participarea actualilor investitori GapMinder si Launchub Ventures. continuă pe Hotnews

FintechOS primeste o investitie Series A in valoare de 12,7 milioane euro pentru extinderea globala

Compania FintechOS a primit o investitie Serie A in valoare de 12,7 milioane de euro in cadrul unei runde care a fost condusa de Digital East Fund din partea Earlybird Venture Capital si OTB Venturesc, cu participarea actualilor investitori GapMinder.

Airbnb investeste 55 milioane dolari ntr-un startup care reamenajeaza locuinte si le nchiriaza

Platforma online Airbnb, prin care particularii isi scot locuintele la inchiriere in regim hotelier, investeste, alaturi de alti finantatori, 55 de milioane de dolari intr-un startup care preia locuinte de la proprietari, le reamenajeaza si le inchiriaza pe termen lung.

Bitcoin: 5.000 de persoane au pierdut 359 milioane dolari, ntr-o nselatorie pe internet, n Brazilia

Un numar de 5. 000 de persoane au pierdut 359 de milioane de dolari in total, intr-o inselatorie de pe internet derulata in Brazilia, in care escrocii le promiteau victimelor castiguri printr-o falsa schema de investitii in bitcoin, potrivit politiei din statul sud-american.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )