Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firma Tel Drum si doi reprezentanti ai sai, Petre Pitis si Mircea Visan, urmariti penal de DNA pentru frauda cu fonduri europene, cu prejudiciu de peste un milion de euro. Ministerul Fondurilor Europene s-a constituit parte civila in dosar

Hotnews Hotnews,
 Firma Tel Drum si doi reprezentanti ai sai, Petre Pitis si Mircea Visan, urmariti penal de DNA pentru frauda cu fonduri europene, cu prejudiciu de peste un milion de euro. Ministerul Fondurilor Europene s-a constituit parte civila in dosar

Firma Tel Drum si doi reprezentanti ai sai, Petre Pitis si Mircea Visan, sunt urmariti penal de DNA pentru frauda cu fonduri europene, cu prejudiciu de peste un milion de euro. Directia Nationala Anticoruptie a anuntat luni, intr-un comunicat, ca a dispus schimbarea incadrarii juridice in sensul retinerii formei agravante a infractiunilor initiale) si punerea in miscare a actiunii penale fata de SC Tel Drum SA, Petre Pitis si Mircea Visan. Ministerul Fondurilor Europene s-a constituit parte civila in dosar cu suma de 4. 375 lei. continuă pe Hotnews

Procurorii DNA au dispus schimbarea incadrarii juridice in dosarul privind societatea Tel Drum si reprezentantii sai

Procurorii anticoruptie au dispus, luni, schimbarea incadrarii juridice, in sensul retinerii formei agravante a infractiunilor initiale, precum si punerea in miscare a actiunii penale fata de societatea Tel Drum si reprezentantii acesteia, intr-un.

Petre Pitis, directorul Tel Drum, audiat la DNA

Fost consilier in cadrul CJ Teleorman, Petre Pitis, in prezent directorul firmei Tel Drum, a ajuns luni dimineata la DNA pentru a fi audiat de procurori. El este cercetat in dosarul Liviu Dragnea-Tel Drum pentru constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, in forma continuata, si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu.

Petre Pitis, directorul TelDrum, audiat la DNA (VIDEO)

Petre Pitis, directorul firmei TelDrum, a ajuns luni dimineata la DNA pentru a fi audiat de procurori, informeaza B1 TV. Pitis este acuzat in dosarul TelDrum de constituire de grup.

DNA a schimbat incadrarea juridica in dosarul Tel Drum, retinand forma agravanta a infractiunilor

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus schimbarea incadrarii juridice in dosarul Tel Drum, in sensul retinerii formei agravante a infractiunilor initiale.

intalnirea cu Dragnea pe tema Tel Drum a fost una informala, care a durat &171;exact cinci minute &187;

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvolatarii, Razvan Murgeanu, a declarat astazi, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca discutia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o instiintare din partea auditorilor DG Regio a fost una informala, care a durat exact cinci minute, actualul lider PSD fiind interesat ce se poate intampla si care pot fi consecintele, potrivit News. ro.

Murgeanu, dupa ce a fost audiat la DNA:Intalnirea cu Dragnea pe tema Tel Drum a fost una informala, a durat exact cinci minute

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Razvan Murgeanu a declarat vineri, la iesirea de la DNA, ca discutia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o instiintare din partea auditorilor DG Regio a fost una informala, care a durat exact cinci minute, actualul lider PSD fiind interesat ce se poate intampla si care pot fi consecintele, informeaza news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )