Libnet.ro
UNICEF

10:00

intalnirea cu Dragnea pe tema Tel Drum a fost una informala, care a durat &171;exact cinci minute &187;

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intalnirea cu Dragnea pe tema Tel Drum a fost una informala, care a durat &171;exact cinci minute &187;

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvolatarii, Razvan Murgeanu, a declarat astazi, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca discutia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o instiintare din partea auditorilor DG Regio a fost una informala, care a durat exact cinci minute, actualul lider PSD fiind interesat ce se poate intampla si care pot fi consecintele, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Murgeanu, dupa ce a fost audiat la DNA:Intalnirea cu Dragnea pe tema Tel Drum a fost una informala, a durat exact cinci minute

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Razvan Murgeanu a declarat vineri, la iesirea de la DNA, ca discutia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o instiintare din partea auditorilor DG Regio a fost una informala, care a durat exact cinci minute, actualul lider PSD fiind interesat ce se poate intampla si care pot fi consecintele, informeaza news. ro.

Denuntatorul lui Dragnea, audiat in dosarul Tel Drum. Targul dintre Teodor Nitulescu si DNA

Denuntatorul lui Liviu Dragnea, Teodor Nitulescu, fost prefect din Teleorman, a ajuns marti dimineata la DNA, unde va fi audiat de procurori in dosarul Tel Drum. Aceasta este a patra oara cand.

Denuntatorul lui Dragnea, audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Denuntatorul lui Liviu Dragnea, Teodor Nitulescu, fost prefect din Teleorman, a ajuns marti dimineata la DNA, unde va fi audiat de procurori in dosarul Tel Drum. Aceasta este a patra oara cand.

Noi audieri in dosarul Tel Drum: Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, in fata procurorilor

Noi audieri la DNA in dosarul Tel Drum. in fata procurorilor a fost chemat sa dea declaratii fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, informeaza B1 TV. Nitulescu a mai dat declaratii.

Dosarul Tel Drum: Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, unul dintre denuntatorii lui Liviu Dagnea, este audiat la DNA

Fostul prefect al judetului Teleorman Teodor Nitulescu s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie. Surse judiciare au precizat ca el a venit pentru a fi audiat de anchetatori in dosarul Tel Drum.

Firea, dupa intalnirea cu Dragnea si Tariceanu: A fost o relatie incordata cu Tudose, dar am lamurit problemele cu premierul

Intalnire de ultima ora, miercuri, intre primarul Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi discuta in biroul acestuia din urma, in contextul.

Gabriela Firea: Relatia cu Mihai Tudose a fost una incordata. De azi, este una calma (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca s-au aplanat tensiunile dintre ea si premierul Mihai Tudose si ca relatia dintre ei va fi, de acum inainte, una calma. intrebata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )