Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firmele IT din Romania: Vanzari de 6 miliarde euro. 80% se duce spre export

Hotnews Hotnews,
 Firmele IT din Romania: Vanzari de 6 miliarde euro. 80% se duce spre export

Piata romaneasca de IT va atinge un volum de 5,9 miliarde de euro pana la finele anului, aproximativ 80% din vanzari se fac spre export. Numarul de angajari in firmele IT din Romania creste cu circa 10% pe an, desi continua sa fie sub nevoile din piata, arata Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii. continuă pe Hotnews

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

DE LA 34,9 MILIARDE LA 33,8 MILIARDE EURO Rezervele valutare la BNR au scazut, in noiembrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Roma-niei BNR) se situau la nivelul de 33,8 miliarde euro, la finalul lunii trecute, in scadere fata de 34,9 miliarde euro, la sfarsitul lui octombrie, arata cifrele bancii centrale.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 1,09 miliarde euro in noiembrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 noiembrie, de 33,817 miliarde euro, cu 1,09 miliarde euro mai mici decat in 31 octombrie.

IN NOIEMBRIE: Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 1,09 miliarde euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 noiembrie, de 33,817 miliarde euro, cu 1,09 miliarde euro mai mici decat in 31 octombrie.

IN 2018: Gospodariile din UE au cheltuit peste 200 miliarde euro pentru comunicatii

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit, anul trecut, peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru servicii postale si servicii si echipamente de telefonie si telefax, ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor.

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

FOTO Toaleta pentru femei cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania

Toaleta cu 3 vase de WC in aceeasi incapere, intr-un spital din Romania - se intampla la Spitalul de Boli Psihice Borsa, din judetul Cluj. Imaginile au fost publicate miercuri pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Poftiti la baie, va rugam! Se poate face caca in grup, poftiti, nu fiti timizi!, a scris Emanuel Ungureanu, in comentariul care insoteste imaginile.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )