Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Ce este PISA: testele la care Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele trei domenii.

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Avancronica meciului Botosani - Viitorul. Cele mai tinere echipe din Liga 1

Ultimul meci al etapei a 18-a se disputa, luni seara, la Botosani intre echipa locala pregatita de Marius Croitoru si Viitorul lui Gheorghe Hagi.

Vesti bune pentru romani! Wizz Air lanseaza zboruri catre doua dintre cele mai cautate destinatii

Vesti bune pentru romani. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa si doua noi rute din Bucuresti, respectiv catre Praga, in Cehia, si Sevilla, in Spania, care este, de altfel, singura conexiune intre Bucuresti si.

FOTO VIDEO Unul dintre cele mai frumoase patinoare din tara se afla in centrul istoric al Timisoarei

Pentru noul sezon de iarna, patinoarul din Piata Libertatii a fost marit de la 600 la 1. 000 de metri patrati. Acesta va fi deschis pana in 1 martie 2019.

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Adevarul despre pastele italiene. Ce mancam de fapt de cele mai multe ori

Italia, cel mai mare consumator mondial de paste, nu poate renunta la graul din America de Nord care este utilizat pentru a produce spaghetti si macaroni, dupa ce vremea nefavorabila si insamantarile mici au.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )