Libnet.ro
UNICEF

19:15

Firmele romnesti vor putea angaja mai usor muncitori straini: Salariul obligatoriu redus de la mediu la minim

Hotnews Hotnews,
 Firmele romnesti vor putea angaja mai usor muncitori straini: Salariul obligatoriu redus de la mediu la minim

Angajatorii nu vor mai avea obligatia de a plati lucratorii straini cel putin la nivelul salariului mediu brut pe tara, potrivit unei noi legi adoptate in Parlament. Plata obligatoriea a salariatilor extracomunitari a fost redusa la salariul minim. continuă pe Hotnews

Firmele din Romnia vor putea aduce muncitori din afara UE pe salariul minim

Angajatorii nu vor mai avea obligatia de a plati lucratorii straini cel putin la nivelul salariului mediu brut pe tara, potrivit unei noi legi adoptate in Parlament. Plata obligatoriea a salariatilor extracomunitari a fost redusa la salariul minim.

Austria vrea sa isi majoreze mai usor participatia la companiile la care este actionar

Guvernul Austriei intentioneaza sa reformeze organismul care gestioneaza participatiile statului la o serie de mari companii, in ideea de a putea sa isi majoreze mai usor aceste participatii, a declarat ministrul de Finante, Hartwig Loeger, transmite Reuters, potrivit Agerpres. in prezent, holdingul de stat oBIB detine 31,5% din actiunile grupului petrolier OMV, actionarul majoritar de la OMV Petrom, 52,9% din actiunile Austrian Post si o participatie de 28,4% din actiunile Telekom Austria.

Femeile vor putea cere angajatorului sa iasa la pensie la aceeasi vrsta cu barbatii (proiect de modificare Codul Muncii)

Femeile vor putea cere sa iasa la pensie la aceeasi varsta cu barbatii, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Muncii obtinut de HotNews. ro.

Anunt oficial! Credinciosii vor ajunge mai usor la Athosul romanesc

Drumul catre Athosul romanesc, asa cum i se mai spune manastirii Frasinei, va intra, peste cateva zile, in reabilitare cu fonduri guvernamentale, a declarat, marti, presedintele Consiliului Judetean CJ).

S-a dat de gol! Sotul lui Brigitte Sfat, primele declaratii despre COPIL: Cu fetele e mai usor, din experienta

Brigitte Sfat si Cornel vor ca in curand sa devina parinti, fiind recent casatoriti, dupa o relatie de doar cateva luni. Vrem sa facem un copil. Sunt pregatit. Am avut dicutii amandoi si sunt.

Angajatii Google vor putea raporta hartuirea sexuala pe un site dedicat, cu asistenta live, pentru un mediu de lucru mai respectuos

Compania Google, cu venituri anuale de 3 ori mai mari decat tot bugetul Romaniei pe un an, a anuntat, joi, masuri suplimentare de combatere a harturii sexuale in randul angajatilor sai, pentru a fi un loc de munca reprezentativ, echitabil si respectuos.

Veste proasta pentru bucuresteni! Caldura ar putea fi mai scumpa cu 10%

Caldura ar putea fi mai scumpa pentru bucuresteni, cu 10%. Compania ELCEN, cea care incalzeste apa in termocentrale, a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei o majorare a.

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente, dupa ce ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

ELCEN a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) o majorare a pretului de productie pentru gigacalorie cu aproximativ 10%, a declarat, luni, Claudiu Cretu, administratorul special al celui mai mare producator de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )