Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente, dupa ce ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente, dupa ce ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

ELCEN a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) o majorare a pretului de productie pentru gigacalorie cu aproximativ 10%, a declarat, luni, Claudiu Cretu, administratorul special al celui mai mare producator de. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente. ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

Administratorul special al ELCEN, Claudiu Cretu, a anntat astazi ca a cerut ANRE sa aprobe majorarea tarifuli perceput bucurestenilor pentru furnizarea caldurii, astfel incat societatea sa-si poata acoperi costurile.

Be EU. Produse mai proaste pentru pietele din est. Diferentele apar in cadrul compozitiei

Recent, Parlamentul European a adoptat un raport cu privire la drublul standard din Uniunea Europeana. in acest document, europarlamentarii subliniaza faptul ca rezultatele numeroaselor verificari si studi.

China raspunde scepticilor: Vom reduce mai mult taxele vamale

China a promis astazi ca-si va reduce si mai mult tarifele vamale, isi va majora importurile si isi va deschide economia, pentru a contracara criticile conform carora practicile sale comerciale sunt incorecte, transmit BBC, Reuters si DPA.

BERD: Un eventual Brexit fara acord ar afecta cel mai mult Europa de Sud-Est

Un eventual Brexit fara un acord cu UE cu privire la relatiile comerciale si la investitii ar afecta cel mai mult economiile din Europa de Sud-Est, estimeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intr-un raport cu privire la perspectivele economice regionale, scrie Naftemporiki, citat de Rador.

Anul 2018, cel mai bogat pentru jucatorii importanti din industria fintech: care au fost cele mai darnice fonduri de investitii si cine sunt romanii care se numara printre beneficiari

Anul 2018 este de departe cel mai bun pentru startup-urile fintech, avand in vedere investitiile atrase de catre cei mai importanti jucatori, investitii in urma carora clubul unicornilor a ajuns la 30 de membri, conform unui raport realizat.

MAI intreaba pentru un prieten: Daca pilotii se descurca cu zeci de butoane, de ce le-o fi asa de greu unor soferi sa foloseasca semnalizarea?

Ministerul Afacerilor Interne MAI) ii cearta public pe soferii care uita sa semnalizeze in trafic. intr-o postare ironica publicata pe Facebook, MAI intreaba pentru un prieten cum de pilotii.

Tesla Model 3 a devenit cea mai vanduta masina electrica din lume: sedanul american a depasit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica din lume in primele opt luni ale anului si a reusit sa surclaseze fostii lideri Nissan Leaf si BAIC EC.

SUA pune capat beneficiilor comerciale pentru Mauritania din cauza practicilor de munca fortata

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa puna capat avantajelor comerciale pentru Mauritania din 1 ianuarie, pentru ca aceasta tara nu a facut progrese suficiente in ceea ce priveste incetarea practicilor de munca fortata, a declarat vineri biroul Reprezentantilor Comerciali din SUA USTR) conform Reuters.

iti sare oja de pe unghii? Trucul care face lacul sa reziste mai mult

Ai o manichiura impecabila si vrei sa o pastrezi cat mai multa vreme fara sa-ti sara oja? Exista cateva trucuri la care poti sa apelezi pentru ca unghiile tale sa fie perfecte si sa nu intampini probleme cu oja.

Regiunile din Europa unde traiesti cel mai mult. Ce speranta de viata au romanii?

Speranta de viata in Europa trece de 84 de ani in mai multe regiuni din Spania si Italia, remarcandu-se o diferenta de mai bine de 10 ani in comparatie cu statele din estul blocului comunitar. Printre statele care ofera cetatenilor o speranta mai mica.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )