Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firmele nu sunt de acord cu amnistia fiscala

Adevărul Adevărul,
Firmele nu sunt de acord cu amnistia fiscala

Mai mult de 80% din firmele participante la un sondaj al CNIPMMR pe tema amnistiei fiscale au declarat ca nu sunt de acord cu aceasta propunere de iertare a datoriilor catre stat, considerand ca amnistia fioscala ajuta, de fapt, doar companiile de stat, a declarat, luni, Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Romanii se feresc sa isi negocieze salariul la interviu, desi angajatorii sunt dispusi sa ofere mai mult - sondaj

Mai putin de jumatate dintre candidatii care se prezinta la un interviu negociaza salariul, desi suma oferita de companie poate fi marita de regula cu pana la 25%, afirma peste sase din zece angajatori. Si mai putini sunt cei care isi negociaza beneficiile extra-salariale, arata datele unui sondaj BestJobs.

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

Explicatia Simonei Halep dupa eliminarea de la Eastbourne: Ar fi trebuit sa mixez mai mult, poate un slice, poate o scurta, dar inca nu stapanesc partea aceea

Simona Halep 7 WTA) a parasit joi turneul de la Eastbourne, fiind invinsa in sferturi de Angelique Kerber Germania, 5 WTA), scor 4-6, 3-6. Romanca a explicat intr-un interviu care au fost cauzele esecului si cum ar fi trebuit sa joace pentru a-si pune in dificultate adversara. Ar fi trebuit sa mixez mai mult, poate un slice, poate o scurta, dar inca nu stapanesc partea aceea si incerc sa lucrez la ea, a spus Halep.

Romanii nu-si negociaza salariul la interviu, desi unii angajatori ar fi dispusi sa le ofere mai mult

Mai putin de jumatate dintre candidatii care se prezinta la un interviu negociaza salariul, desi suma oferita de companie poate fi marita de regula cu pana la 25%, afirma peste sase din zece angajatori. Si mai putini sunt cei care isi negociaza beneficiile extra-salariale, arata datele celui mai recent sondaj BestJobs.

Sclerodermia - mult mai mult decat o afectiune a pielii

Termenul sclerodermie se traduce literal prin piele dura. Vine din grecescul sclero, care inseamna tare, si derma care inseamna piele. Dar sclerodermia este mult mai mult decat o boala de piele. Nu se stie cauza sclerodermiei, dar se estimeaza ca aceasta afectiune afecteaza 2,5 milioane de oameni in toata lumea, majoritatea femei mature cu varsta intre 25 si 55 de ani. Fiind atat de rara, se cunosc foarte putine lucruri despre ea. Mai mult, sclerodermia are o gama larga de simptome care include mai multe organe, ceea ce o face sa fie si mai greu de identificat, intarziind un diagnostic corect timpuriu.

De ce atribuirea atacurilor cibernetice este un puzzle caruia uneori ii lipseste mai mult de o piesa

Meseria de cercetator in securitate cibernetica este atat de palpitanta pentru ca are cate putin din toate: programator, matematician, criminalist, istoric, arheolog si, uneori, psiholog. Cea mai frumoasa parte - si cea care ridica cele mai multe provocari este investigarea atacurilor APT - cele mai complexe, mai persistente si mai ascunse atacuri.

MARIAN OPRISAN: Trebuie sa vorbim mai mult despre ceea ce am facut bine

Marian Oprisan a declarat, inainte de inceperea congresului, ca Viorica Dancila va fi presedintele PSD si ca social-democratii trebuie sa vorbeasca despre realizarile guvernarii pentru ca in ultimii doi ani si jumatate s-a discutat prea mult despre justitie.

Business report: Romanii se feresc sa isi negocieze salariul la interviu; Creditele pentru populatie au crescut de 3 ori mai mult decat cele pentru firme; Un fermier da gratis trei tone de fructe pentru ca samsarii care au vrut sa-i cumpere productia i-a

Capitala Romaniei, in topul Ryanair al destinatiilor ieftine. Capitala Romaniei este prima destinatie din. Un mare producator german, cu doua fabrici in Romania, concediaza 6. 000 de oameni. Unul dintre cei mai cunoscuti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )