Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Playtech Playtech,
Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura . continuă pe Playtech

Procentual mai mult, practic mai putin. Modificarile fiscale pentru ONG-uri din ultimii doi ani (studiu)

Zonele sarace ale Romaniei si cele din mediul rural sau urban mic se caracterizeaza printr-un acces deficitar la serviciile sociale, atat la cele de prevenire, cat si la cele specializate, se arata intr-un studiu al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil FONPC. Practic, acesta este si motivul pentru care saracia in Romania scade foarte greu. Astfel, rolul ONG-urilor este important. Totusi, autoritatile au avut grija sa ofere posibilitatea persoanelor fizice sa doneze pana la 3,5% din impozitul pe venit pentru ONG-uri, dar a scazut impozitul pe venit, deci acestea nu s-au ales cu mare lucru.

Motivul pentru care Andra a parasit Vocea Romaniei de la PRO TV. Mai ramane sau nu la Romanii au Talent?

Noile schimbari de la Vocea Romaniei si, implicit, de la PRO TV, au uimit pe toata lumea, iar motivul pentru care Andra a ales sa plece de la emisiune a starnit cea mai mare curiozitate. Nimeni nu se astepta ca show-ul sa aiba parte de o schimbare atat de importanta. Nu trebuie sa uitam ca .

Mediastandard.ro: Casablanca - cum a fost produs pentru propaganda de razboi cel mai cunoscut film de dragoste

Casablanca ramane unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste produse vreodata la Hollywood. Doar ca foarte multi nu stiu ca filmul lansat in noiembrie 1942 reprezinta mai mult decat o simpla poveste de dragoste. Productia cinematografica aparuta la mai putin de un an de dupa atacul de la Pearl Harbor care a aruncat Statele Unite in al Doilea Razboi Mondial, reprezinta un clasic al propagandei deghizate in amuzament pentru publicul larg.

Explicatia Simonei Halep dupa eliminarea de la Eastbourne: Ar fi trebuit sa mixez mai mult, poate un slice, poate o scurta, dar inca nu stapanesc partea aceea

Simona Halep 7 WTA) a parasit joi turneul de la Eastbourne, fiind invinsa in sferturi de Angelique Kerber Germania, 5 WTA), scor 4-6, 3-6. Romanca a explicat intr-un interviu care au fost cauzele esecului si cum ar fi trebuit sa joace pentru a-si pune in dificultate adversara. Ar fi trebuit sa mixez mai mult, poate un slice, poate o scurta, dar inca nu stapanesc partea aceea si incerc sa lucrez la ea, a spus Halep.

USR: Adoptarea Codului Administrativ va contribui si mai mult la baronizarea administratiei locale PNL va cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe OUG privind Codul

USR spune ca adoptarea Ordonantei de urgenta privind Codul administrativ va contribui si mai mult la baronizarea administratiei locale, iar PNL afirma ca Guvernul Dancila a adoptatun nou Cod administrativ doar pentru a cumpara bunavointa Congresului si anunta ca liberalii vor cere Avocatului Poporului sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala. USR a transmis, printr-un comunicat de presa, ca situatia este cu atat mai grava cu cat Executivul PSD-ALDE a adoptat Codul Administrativ prin Ordonanta de Urgenta si total netransparent, fara ca macar sa fie adusa la cunostinta publicului forma intrata in sedinta de Guvern.

YouTube vrea sa pierzi si mai mult timp online: functiile care vor face asta

Daca ai un telefon sau o tableta, probabilitatea sa petreci abuziv de mult timp pe YouTube este foarte mare. Cu toate acestea, creatorii serviciului online spera sa eficientizeze si mai mult.

Cel mai nou si mai avansat avion de lupta si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale! Lightning F-35B a survolat pe cerul Levantului (VIDEO)

Ministerul Apararii din Regatul Unit a confirmat ca cel mai nou si cel mai avansat avion de lupta, Lightning F-35B, si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale, relateaza defenseromania. ro.

Cel mai mare centru de golf din Serbia, la 110 kilometri de Timisoara. Cum incearca gazdele sa-i atraga pe jucatorii romani

La numai 110 kilometri de Timisoara, la jumatatea distantei dintre Novi Sad si Zrenjanin, se afla cel mai mare centru de golf din Serbia, iar gazdele vor sa-i atraga si pe jucatorii din Romania.

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca este la limita supravietuirii artistice. Ion Caramitru: Ceea ce traim acum e fara precedent

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca se afla la limita supravietuirii artistice din cauza drasticelor restrangeri bugetare si este obligat sa isi limiteze, deocamdata, activitatile. Managerul TNB, Ion Caramitru, afirma ca ceea ce traim acum, nu numai in Teatrul National, ci absolut in toate institutiile care sunt in subordinea Ministerului Culturii, dar si in institutiile din subordinea Primariei Generale, este fara precedent. Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )