Libnet.ro
UNICEF

13:45

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

B1 B1,
First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care. continuă pe B1

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

in plina pandemie, Electric Castle pregateste noul show din Bontida Suntem primul festival din Romania care anuntam artisti pentru anul viitor

Editiile din acest an ale festivalurilorElectric Castle,Untold,NeverseasiSummer Wellau fost anulate din pricina pandemiei de coronavirus, iar data reluarii show-urilor inca este.

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

Artistul din Romania indragostit de Delia: O faceam sa rada, dar ea nimic!

A tinut ani de zile secretul, dar acum s-a aflat tot. Cine este artistul din Romania indragostit de Delia pana peste cap?! Detalii incredibile au fost dezvaluite la iUmor. Unul dintre artistii din Romania, indragostit de Delia in editia de duminica de iUmor, artistul indragostit de Delia se da de gol si spune adevarul. Ciupi .

EXCLUSIV Vedeta din Romania, la un pas de moarte! A ramas cu masina pe marginea prapastiei

Mariana Moculescu, fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu, a vazut moartea cu ochii, marti, la munte, unde se afla cu bunul ei prieten, actorul Catalin Lungu. La un moment dat, masina lor a ramas impotmolita pe un drumul inzapezit, din apropierea lacului Scropoasa, si orice manevra a soferului le-ar pus viata in joc. Disperati, .

Harta pe locuri in parlament a fiecarui judet din Romania in 2020

In data de 6 decembrie candidatii partidelor politice vor candida pentru locuri in Parlament. Conform unei statistici numarul acestora se ridica la 465 de parlamentari. Din acest numar total aflam ca 136 candideaza pentru Senat si 329 ca viitori deputati. Asezarea candidatilor in functie de judet Datele statistice preliminare datei de 6 decembrie arata ca .

Vedeta din Romania a dat cartile pe fata. De ce a divortat: a spus tot adevarul

O vedeta din Romania vine cu detalii despre despartirea furtunoasa dintre ea si tatal copilului ei. Nimeni nu se asteptau ca cei doi sa mearga pe drumuri separate. Sotii au tinut totul ascuns multa vreme inainte de a dezvalui fanilor lor ca au divortat. Adevarul despre divort. O vedeta din Romania vine cu detalii cu .

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )