Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

Playtech Playtech,
Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul . continuă pe Playtech

Comisia Europeana aproba 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroporturilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroportu.

Vin ninsorile! Cod Galben de vreme rea pentru 11 judete din Romania!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari de vreme rea, cod galben, in 11 judete Al.

Comisia Europeana, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din Romania, in contextul pandemiei

Recent, Comisia Europeanaa aprobat o schema de ajutor in valoare de 12,4 milioane de euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemia de coronavirus. Comisia.

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

Digi24 De la plantatiile de banane stropite 20 de ani cu pesticide, aproape toti cetatenii din doua tari au acum sangele otravit

Acum, la mai bine de 20 de ani de cand substanta chimica a fost interzisa, o mare parte din terenurile insulelor nu mai pot fi folosite pentru agricultura, iar aproape toti adultii din zona au aceste chimicale in sange.

Alimentul care a otravit toti cetatenii din doua tari. Romani, atentie mare! Si voi il consumati

Efectele poluarii cu un pesticid periculos sunt incredibile. Acest aliment a otravit aproape toti cetatenii din doua tari, iar fructul este consumat in continuare in intreaga lume. Chiar si de romani. Bananele, stropite cu un pesticid care a otravit cetatenii a doua tari incepand din anii 70, timp de peste doua decenii, culturile de banane .

Comisia Europeana, ajutor de 4,4 milioane de euro pentru compensarea pierderilor suferite de operatorii aeroporturilor regionale din Romania

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor a Romaniei de 21,3 milioane de lei aproximativ 4,4 milioane de euro), pentru a compensa operatorii aeroporturilor regionale pentru pagubele suferite din cauza pandemiei de.

Asociatia EDIT lanseaza primul proiect online de prim-ajutor din Romania

Asociatia EDIT lanseaza prima campanie online de prim-ajutor din Romania, Leapsa pentru Viata, implementata in parteneriat cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta si I. , initiativa parte a Programului National ,,Romania in Siguranta.

COORDONATORUL CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI-COVID DIN ROMANIA: Vaccinul va fi gratuit si nu va fi conditionat sau obligatoriu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat sambata la Digi24 ca strategia de vaccinare a Romaniei este finalizata. Autoritatile asteapta aprobarea vaccinului de catre autoritatile internationale si distribuirea acestuia pentru a putea incepe imunizarea.

Vanzarea testelor rapide pentru COVID-19 in farmaciile din Romania, interzisa de Agentia Medicamentului deoarece testele sunt de uz profesional Testele pot fi vandute online

Testele rapide antigen pentru diagnosticul COVID-19 nu pot fi vandute in farmaciile din Romania, deoarece sunt teste pentru uz profesional, iar atat timp cat testele rapide nu sunt utilizate de catre profesionisti, asa cum producatorul mentioneaza in instructiunile de utilizare, rezultatele pot fi compromise, anunta Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale. in schimb, testele rapide vor putea fi comercializate in continuare online, deoarece nu exista prevederi legale care sa interzica aceasta practica, dar Agentia Medicamentului recomanda ca ele sa fie vandute in mediul online numai cu precizarea ca sunt doar pentru uz profesional.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )