Libnet.ro
UNICEF

19:15

Valoarea totala tranzactionata pe BVB: aproape 300 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valoarea totala tranzactionata pe BVB: aproape 300 milioane lei

Valoarea totala tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in aceasta saptamana pana ieri, la ora 17:00, a fost de 288,55 milioane lei, dintre care 284,8 milioane lei au insumat vanzarile de actiuni, in urcare cu 78,8% fata de saptamana precedenta, informeaza un buletin Puls Capital trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 33 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 33 milioane lei 7,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 32 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 32 milioane lei 7,3 milioane euro).

Grampet a platit catre CNCFR aproape 600 milioane de lei in ultimii trei ani

Sumele totale achitate de catre Grupul Grampet, prin companiile sale, in special Grup Feroviar Roman, catre Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA se ridica la 592,65 milioane de lei in ultimii trei ani si in primele opt luni ale acestui an, sume ce reprezinta tariful de utilizare a infrastructurii feroviare, energia electrica consumata si taxele de stationare, arata un comunicat al societatii remis redactiei.

Arieratele inregistrate la bugetele locale: peste 200 milioane lei la 31 iulie

Platile restante de peste 90 de zile arieratele) inregistrate la bugetul general al unitatilor administrativ-teritoriale se ridicau, la finele lunii iulie 2014, la 200,29 milioane lei, in crestere cu 2,06% fata de nivelul de 196,25 milioane lei de la 31 decembrie 2013, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Guvernul suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii cu 55 milioane lei

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o ordonanta de urgenta ce suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii pe anul 2014 cu 55 milioane lei, suma necesara pentru gestionarea unor situatii-limita din domeniul sanatatii, in principal lucrari de reabilitare la maternitati, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

2,5 milioane de lei pentru canalizarea din Socodor

Primaria din Socodor a finalizat o licitatie care se refera la realizarea unui sistem de canalizare in comuna. Suma estimata pentru lucrarile ce urmeaza sa fie facute a fost de aproape 3 milioane de lei.

Primarul din Navodari, retinut de DNA pentru abuz in serviciu si dare de mita

Primarul din Navodari, Nicolae Matei PSD), retinut ieri pentru 24 de ore de DNA, este acuzat ca ar fi reconstituit dreptul de proprietate asupra unor terenuri de la malul marii, incalcand decizii ale instantelor, precum si ca ar fi vandut la preturi subevaluate terenuri ale municipalitatii, prejudiciul total fiind de 111. 741 de lei, la care se adauga alt prejudiciu, de aproape 5 milioane lei, ce s-ar fi putut produce. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Constanta sustin ca edilul a fost retinut pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul in forma continuata), o infractiune de tentativa de abuz in serviciu si alta de dare de mita. in acelasi dosar, a fost retinut pentru 24 de ore si cumnatul primarului, Isidor Gurgu, reprezentant al unei societati comerciale, acuzat de spalare de bani si complicitate la tentativa de abuz in serviciu.

CFR Infrastructura a raportat pentru primul semestru un profit contabil de 160 milioane lei, in crestere cu 29%. Arieratele au scazut cu 36%

Compania de stat CFR Infrastructura a inregistrat in primul semestru un profit contabil de 160 milioane de lei, in crestere cu 29% de la 124 milioane de lei in aceeasi perioada din 2013, insa veniturile companiei de stat au scazut cu 10,6%, la 1,04 miliarde de lei.

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei manastiri

Premierul Victor Ponta a semnat joi o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca 6 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru sprijinul financiar a trei unitati de cult, potrivit unei Hotarari de Guvern HG) publicata ieri in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )