Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fiscul din Statele Unite ale Americii a decis: Bitcoin nu este o moneda reala

Adevărul Adevărul,
Fiscul din Statele Unite ale Americii a decis: Bitcoin nu este o moneda reala

Fiscul din Statele Unite ale Americii a ajuns sa se pronunte cu privire la Bitcoin si a decis ca nu e moneda, n-o va trata ca pe o moneda si nici n-o va taxa ca atare. I-a gasit insa o categorie. continuă pe Adevărul

BMW ar putea construi in Statele Unite ale Americii un SUV cu sapte locuri, pozitionat deasupra modelului X5

O voce din cadrul companiei bavareze a informat The Wall Street Journal ca gama BMW va primi un nou SUV, botezat X7, ce va fi construit la uzina din Spartanburg, alaturi de X3, X5 si X6.

Ostilitatea rasiala din Statele Unite: Cum au devenit albii victimele discriminarii

Nu doar Rusia si tarile europene se confrunta cu serioase probleme identitare. Si in Statele Unite linia de demarcatie intre albi si negri se accentueaza iarasi. Intoleranta rasiala, oricat de mult s-a incercat diminuarea acesteia, poate trece oricand intr-o faza violenta, asa cum s-a mai intamplat in ultimele decenii, scrie Dorian Furtuna, etolog, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ostilitatea rasiala din Statele Unite

Nu doar Rusia si tarile europene se confrunta cu serioase probleme identitare. Si in Statele Unite linia de demarcatie intre albi si negri se accentueaza iarasi. Intoleranta rasiala, oricat de mult s-a incercat diminuarea acesteia, poate trece oricand intr-o faza violenta, asa cum s-a mai intamplat in ultimele decenii.

China cere lamuriri clare din partea SUA pentru scandalul NSA Huawei

Tensiunile cu Rusia se pare ca nu sunt suficiente pentru Statele Unite ale Americii. Din cauza unui scandal NSA Huawei, China incepe sa fie agresiva. in trecut, companii chinezesti destul de puternice, precum Huawei si ZTE, au avut foarte mult de pierdut in Statele Unite, sub forma de contracte, din cauza asocierii lor implicite cu China. Fara nici un fundament sau dovada reala, s-a considerat ca, prin intermediul gadget-urilor celor doua companii, guvernul Chinez face spionaj la scara industriala.

Michelle Obama si fetele ei au exasperat personalul hotelului din China: De abia asteptam sa plece

Angajatii hotelului care o gazduieste pe Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama,alaturi de fiicele si mama ei in timpul unei vizite istorice in China, au declarat jurnalistilor ca sunt nemultumiti de felul in care acestea ii trateaza si ca abia asteapta ca americancele sa plece.

FOTO Dupa Obama, un alt presedinte al SUA lanseaza un selfie celebru

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, sotia sa, Hillary, si fiica lor, Chelsea, au aparut intr-un selfie realizat de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel, sambata, in timpul congresului Clinton Global Initiative University, din Arizona, informeaza contactmusic. com.

FOTO Subprefect de Botosani investit in functie cu fast, sampanie si politisti americani

Subprefectul Gelu Tiganuca a fost investit marti dimineata la Botosani. Acesta a obtinut postul in urma epurarilor politice carora le-a cazut victima fostul subprefect liberal Sebastian Tocariu. Investirea noului reprezentant al Guvernului in teritoriu a fost fastuoasa ,cu sampanie, zeci de invitati, directori de institutii, oameni politici si politisti din Statele Unite ale Americii.

Cei mai bogati oameni din lume au castigat peste 25 miliarde dolari

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au adaugat 25,6 miliarde dolari la averile lor insumate, dupa ce, saptamana aceasta, guvernul Statelor Unite ale Americii a adoptat sanctiuni impotriva unor miliardari rusi, potrivit Bloomberg. Cel mai castigat a fost Amancio Ortega 77 ani), cofondatorul Inditex, cel mai mare lant commercial de imbracaminte din lume. Spaniolul a castigat 2,8 miliarde de dolari, dupa ce veniturile companiei au crescut cu 2% in ultima luna.

Kremlin: G8 fara Rusia afecteaza toate statele membre ale grupului.

Incetarea contactelor cu conducerea rusa in cadrul G8 va afecta atat Rusia, cat si celelalte state membre, a declarat marti un purtator de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin citat de agentii ruse, relateaza AFP, conform Mediafax. In privinta contactelor cu statele membre) G8 suntem pregatiti, suntem interesati si consideram ca reticenta altor tari in continuarea dialogului este contraproductiva atat pentru noi, cat si pentru patenerii nostri, a declarat Dmitri Peskov, potrivit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )