Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ostilitatea rasiala din Statele Unite: Cum au devenit albii victimele discriminarii

Adevărul Adevărul,
Ostilitatea rasiala din Statele Unite: Cum au devenit albii victimele discriminarii

Nu doar Rusia si tarile europene se confrunta cu serioase probleme identitare. Si in Statele Unite linia de demarcatie intre albi si negri se accentueaza iarasi. Intoleranta rasiala, oricat de mult s-a incercat diminuarea acesteia, poate trece oricand intr-o faza violenta, asa cum s-a mai intamplat in ultimele decenii, scrie Dorian Furtuna, etolog, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Ostilitatea rasiala din Statele Unite

Nu doar Rusia si tarile europene se confrunta cu serioase probleme identitare. Si in Statele Unite linia de demarcatie intre albi si negri se accentueaza iarasi. Intoleranta rasiala, oricat de mult s-a incercat diminuarea acesteia, poate trece oricand intr-o faza violenta, asa cum s-a mai intamplat in ultimele decenii.

Fiscul din Statele Unite ale Americii a decis: Bitcoin nu este o moneda reala

Fiscul din Statele Unite ale Americii a ajuns sa se pronunte cu privire la Bitcoin si a decis ca nu e moneda, n-o va trata ca pe o moneda si nici n-o va taxa ca atare. I-a gasit insa o categorie.

BMW ar putea construi in Statele Unite ale Americii un SUV cu sapte locuri, pozitionat deasupra modelului X5

O voce din cadrul companiei bavareze a informat The Wall Street Journal ca gama BMW va primi un nou SUV, botezat X7, ce va fi construit la uzina din Spartanburg, alaturi de X3, X5 si X6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )