Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

România Liberă România Liberă,
Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep si-a felicitat eleva nu doar dupa meci ci si prin intermediul contului sau de Twitter. Belgianul a scris ca este ceva special pentru Halep faptul ca a invins cea mai mare jucatoare de tenis din toate timpurile. continuă pe România Liberă

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Mereu in top. in ziua victoriei, scoala Simonei Halep a facut o mare bucurie copiilor din Vadu

In ziua victoriei rasunatoare a Simonei Halep, Scoala nr. 30 Gheorghe Titeica din Constanta - la care jucatoarea de tenis a invatat - a facut un gest impresionant: a utilat mica scoala de la Vadu.

Wim Fissette: O zi mare pentru Simona si pentru echipa

Antrenorul Simonei Halep, belgianul Wim Fissette, a scris, miercuri, pe contul sau de Twitter, dupa victoria romancei in meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor de la Singapore, ca a o invinge pe cea.

Banciu, dupa victoria Simonei Halep: Serena poate a baut, poate a facut sex

Jurnalistul Radu Banciu, recunoscut pentru reactiile sale acide si directe, a urmarit meciul in care Simona Halep a demolat-o pe Serena Williams.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria in fata celei mai bune jucatoare din lume, Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) a realizat o premiera in cariera sa, impunandu-se pentru prima data in fata Serenei Williams 1 WTA), in cel de-al patrulea meci direct.

Reactii dupa cea dintai victorie a Simonei Halep in fata celei mai bune jucatoare din lume, Serena Williams

Simona Halep 4 WTA) a realizat o premiera in cariera sa, impunandu-se pentru prima data in fata Serenei Williams 1 WTA), in cel de-al patrulea meci direct.

Aparitie surprinzatoare pe banca tehnica a Simonei Halep, la Singapore. A cazut pe 4

Simona Halep si-a luat un al doilea antrenor la Singapore, la Turneul Campioanelor.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )