Libnet.ro
UNICEF

14:00

FITCH RATINGS: Criza mondiala din acest an va fi de peste doua ori mai severa decat cea din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FITCH RATINGS: Criza mondiala din acest an va fi de peste doua ori mai severa decat cea din 2009

PIB-ul global va scadea cu 4,6% in 2020 * in zona euro, declinul economic va fi de 8,2%, iar in SUA - de 5,6% * PIB-ul lumii nu va atinge nivelul pre-criza mai devreme de mijlocul lui 2022 in SUA si mult mai tarziu in Europa Declinul economic generat in lume de criza coronavirusului continua sa se extinda si sa se adanceasca, potrivit agentiei de evaluare Fitch Ratings, care a taiat din nou estimarile referitoare la PIB-ul mondial in 2020, subliniind insa ca scaderea activitatii economice globale este aproape de pragul de jos, deja, si exista unele semne de stabilizare. continuă pe Ziarul Bursa

IN 2019: Grupul Bosch a inregistrat vanzari consolidate de peste doua miliarde de lei

Grupul Bosch si-a incheiat anul fiscal 2019, in Romania, cu vanzari consolidate ce insumeaza peste 2 miliarde de lei 436 de milioane de euro), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

THE CONVERSATION ANTICIPEAZA URMATOAREA CRIZA FINANCIARA DIN SUA: Tsunami de falimente personale

Pe masura ce tot mai multi americani isi pierd total sau partial veniturile si se lupta cu datorii in crestere din cauza efectelor economice ale pandemiei de coronavirus, o alta criza apare la orizont: un val de falimente personale, potrivit site-ului theconversation. com, care aduce in atentie solutia falimentului personal, ce poate amana sau sterge mai multe tipuri de creante si poate opri excutarile silite, confiscarea de bunuri si popririle salariale. Dar, sursa avertizeaza ca sistemul falimentelor personale este dificil de abordat chiar si in perioadele normale, nu cum este cea actuala, mai ales pentru minoritati, varstnici si cei din mediul rural.

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori.

Germania a intrat in recesiune. Cea mai mare prabusire a economiei de la Criza financiara din 2009

Criza COVID-19 a lovit puternic in economia Germaniei care s-a contractat cu 2,2% in primul trimestru al anului 2020 comparativ cu aceeasi perioada din 2019, pe fondul unei crize globale legate de pandemia.

IN PRIMELE PATRU LUNI DIN ACEST AN FATA DE PERIOADA SIMILARA DE ANUL TECUT Deficitul bugetar s-a adancit la 2,48%, de la 1,1% din PIB

Executia bugetului general consolidat in primele patru luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 26,82 miliarde lei, echivalentul a 2,48% din PIB, potrivit unui comunicat al Ministerului de Finante remis Redactiei.

DIN ACEST AN European Single Electronic Format - noua forma de raportare financiara digitala pentru companiile listate

Rapoartele anuale ale companiilor listate pe bursele din Uniunea Europeana vor intra din 2020 in era digitala, firmele fiind obligate sa aplice formatul unic european ESEF European Single Electronic Format), care poate fi citit la fel de bine de oameni, cat si de robotii software.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )