Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fiul cantaretei Anamaria Pop, mesaj sfasietor in memoria mamei lui: Regret enorm ca nu ti-am spus zilnic ca te iubesc!

Adevărul Adevărul,
Fiul cantaretei Anamaria Pop, mesaj sfasietor in memoria mamei lui: Regret enorm ca nu ti-am spus zilnic ca te iubesc!

Fiul mai mare al artistei Anamaria Pop, decedata intr-un accident de circulatie produs duminica, 18 august, pe raza localitatii Cicarlau, a postat un mesaj sfasietor pe pagina sa de Facebook. Acesta povesteste ultimele clipe petrecute alaturi de mama lui. continuă pe Adevărul

Fiul cantaretei de muzica populara Anamaria Pop, mesaj sfasietor dupa moartea mamei lui

Anamaria Pop a lasat in urma un fiu de 19 ani, care este sfasiat de durere. Tanarul a lasat un mesaj pe Facebook, pentru mama lui. Mama, am intrat astazi in casa si inca ti-am simtit parfumul cu.

Fiul cantaretei de muzica populara Anamaria Pop, mesaj sfasietor pentru mama lui

Anamaria Pop a lasat in urma un fiu de 19 ani, care este sfasiat de durere. Tanarul a lasat un mesaj pe Facebook, pentru mama lui. Mama, am intrat astazi in casa si inca ti-am simtit parfumul cu.

Moartea cantaretei Anamaria Pop a indoliat Romania! O asteptam sa cantam impreuna in aceasta seara. Mesaje emotionante dupa cumplitul accident!

Moartea indragitei cantarete Anamaria Pop la doar37 de ani a intristat fanii muzicii populare din Romania. Mesajele de condoleante curg pe pagina de Facebook a artistei Anamaria Pop. Nimanui nu ii.

S-A AFLAT: CAUZA adevarata a MORTII cantaretei Anamaria Pop! IMAGINI GREU DE PRIVIT de la locul tragicului accident (FOTO)

Imagini dramatice au fost surprinse in accidentul in care si-a pierdut viata cantareata de muzica populara Anamaria Pop.

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborat de pe munte. Sotia lui a postat un mesaj sfasietor

Trupul alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit mort in Muntii Fagaras, sambata, a fost coborat de pe munte si a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu. Sotia lui a postat un mesaj sfasietor pe retelele de socializare. Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborat de pe munte Zsolt Torok a fost dat .

Drama pe care a trait-o artista Anamaria Pop: ramasa vaduva, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii. A murit in drum spre o nunta

Anamaria Pop, artista care si-a pierdut viata duminica, 18 august, intr-un grav accident de circulatie produs in Cicarlau, judetul Maramures, si-a daruit viata copiilor ei. Ramasa vaduva, aceasta a muncit pentru a le oferi un viitor mai bun celor doi fii. Artista va fi inmormantata miercuri, 21 august, in localitatea natala, la Cetatele, de la ora 13.

A murit cantareata de muzica populara Anamaria Pop

Anamaria Pop, o indragita cantareata de muzica populara, a murit duminica intr-un accident de circulatie produs in localitatea Cicarlau din judetul Maramures. Artista, in varsta de 36 de ani, a.

Cantareata de muzica populara Anamaria Pop a murit intr-un grav accident de circulatie. Artista abia implinise 36 de ani

Anamaria Pop, o indragita solista de muzica populara din judetul Maramures a decedat duminica, 18 august, intr-un accident de circulatie produs pe raza localitatii Cicarlau, judetul Maramures. Aceasta a fost resuscitata de catre medicii veniti la fata locului, dar din pacate nu a raspuns manevrelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )