Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fiul fostului presedinte german a fost injunghiat mortal

Antena3 Antena3,
Fiul fostului presedinte german a fost injunghiat mortal

Fritz von Weizsacker, fiul unui fost presedinte german, a fost injunghiat mortal marti seara, informeaza DPA. Von Weizsacker, de profesie doctor, sustinea o prelegere la spitalul Schlosspark din Berlin, cand. continuă pe Antena3

Fiul fostului presedinte a fost ucis prin injunghiere intr-o sala de conferinte

Fiul fostului presedinte al Germaniei, Richard von Weizsacker, a fost injunghiat mortal, miercuri, in timp ce sustinea un curs, in Berlin, transmite CNN. Fritz von Weizsacker fiul) avea 59 de ani si era.

Germania: fiul fostului presedinte von Weizsacker a fost injunghiat mortal

Fiul fostului presedinte german Richard von Weizsacker a fost injunghiat mortal marti seara la Berlin de catre un agresor al carui mobil este deocamdata necunoscut, scrie AFP.

Fiul fostului presedinte al Germaniei, ucis in timpul unei conferinte la Berlin. Cine este ucigasul

Fritz von Weizsacker, fiul fostului presedinte al Germaniei Richard von Weizsacker, a fost ucis in timpul unei conferinte medicale care a avut loc in Berlin. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat de 57 de ani care se afla in primul rand si care a fost cu greu imobilizat de cei .

FOTO Mamma mia! Fiul fostului presedinte de la Juve, iubita exotica

Fiul unui fost presedinte a fost ucis prin injunghiere intr-o sala de conferinte

Fiul fostului presedinte al Germaniei, Richard von Weizsacker, a fost injunghiat mortal, miercuri, in timp ce sustinea un curs, in Berlin, transmite CNN. Fritz von Weizsacker fiul) avea 59 de ani si era.

O ursoaica a fost lovita mortal de un autoturism pe DN 1

O ursoaica a fost lovita mortal de un autoturism, duminica seara, pe DN 1, in zona Hula Bradului spre Bradu, pe sensul de mers catre Brasov, a informat Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu. Potrivit sursei.

Suspectul in cazul injunghierii fiului fostului presedinte federal, von Weizsacker, este un cetatean german de 57 de ani

Suspectul in cazul atacului mortal asupra medicului-sef din Berlin, Fritz von Weizsacker, nu era pacient al clinicii in care s-a intamplat fapta, dupa cum a spus un purtator de cuvant al politiei miercuri, postului NTV. Nu exista inca informatii despre sanatatea mentala a barbatului de 57 de ani.

Focuri de arma in parcarea unui mall! Trei persoane au fost impuscate mortal

Trei persoane si-au pierdut viata, dupa ce au fost impuscate in parcarea unui complex comercial din Duncan, din statul american Oklahoma. O femeie si un barbat au fost gasiti morti intr-un.

Grav accident rutier pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovit mortal de o masina

Un tragic accident de circulatie s-a petrecut, luni,pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovitde un camion. Barbatul, de aproximativ 89 de ani, a decedat la fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )