Libnet.ro
UNICEF

10:00

Grav accident rutier pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovit mortal de o masina

Antena3 Antena3,
Grav accident rutier pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovit mortal de o masina

Un tragic accident de circulatie s-a petrecut, luni,pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovitde un camion. Barbatul, de aproximativ 89 de ani, a decedat la fata. continuă pe Antena3

Un roman de 19 ani a MURIT in Italia, in urma unui cumplit accident rutier

Un tanar originar din Romania, in varsta de 19 ani, a murit in urma unui accident rutier care s-a pr.

Imagini socante! Vulpe surprinsa in timp ce se plimba linistita pe strazile din Capitala

Caz neobisnuit in Bucuresti! O vulpe a fost surprinsa in timp ce se plimba linistita pe strazile din Capitala, mai exact in zona Ion Mihalache. Animalul salbatic a trecut nepasator pe langa cel.

Stirile ProTV: Care este cea mai periculoasa zona din Capitala, unde au loc talharii ca in filme

In Bucuresti, cel mai ridicat coeficient de criminalitate se afla in Sectorul 3 - peste 132%. Asta inseamna ca in Sectorul 3 s-au petrecut cele mai multe talharii si spargeri de societati comerciale din Capitala.

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de trei zile: Sute de copii sunt internati in unitatile medicale(VIDEO)

Probleme grave in doua spitale de copii din Capitala. Micutii pacienti internati la Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu nu au avut apa calda timp de 3.

VIDEO Fost primar interimar al Buzaului, vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu doi raniti

Fanica Barla, fost primar interimar al Buzaului, director Electrica in prezent, a provocat vineri seara un accident in lant, soldat cu doi raniti. Victimele sunt un cunoscut bucatar buzoian si logodnica lui.

FOTO Cum va arata Parcul Unirii din Capitala dupa modernizare

Primaria Capitalei va reamenaja Parcul Unirii, valoarea lucrarilor fiind estimata la 8,5 milioane lei, potrivit unui proiect aprobat recent de Consiliul General. Institutia a transmis la solicitarea HotNews. ro cateva imagini cum va arata spatiul verde din centrul Capitalei dupa lucrari. in linii mari va fi schimbat sistemul de iluminat, vor fi facute doua alei noi, arborii uscati vor fi inlocuiti, se va aduce mobilier nou si va fi amenajata o zona pentru Euro 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )