Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fiul lui Brigitte Pastrama, reactie fara precedent. Ce a spus despre mama sa, dupa filmul agresarii

Playtech Playtech,
Fiul lui Brigitte Pastrama, reactie fara precedent. Ce a spus despre mama sa, dupa filmul agresarii

Imaginile cu sotii Pastrama intr-o postura cum nimeni n-ar fi crezut au ajuns rapid virale. Fiul lui Brigitte ia atitudine si vine cu prima parere despre bataia pe care actualul sot al mamei sale i-a administrat-o. Ce spune tanarul? Fiul lui Brigitte, despre bataia primita de mama sa de la actualul sot Fiul Brigittei isi . continuă pe Playtech

Brigitte Pastrama, decizie radicala. Cati bani castiga dupa casnicia cu Ilie Nastase

Brigitte Pastrama si-a scos la vanzare apartamentul de lux, achizitionat in timpul casniciei cu Ilie Nastase, despre care se spune ca l-ar fi primit cadou de la fostul tenismen, pentru a-i da bani fiului sau. Brigitte Pastrama, decizie radicala dupa scandalul cu fiul ei Brigitte Pastrama a scos la vanzare apartamentul de lux achizitionat in .

EXCLUSIV Cum si-a tradat fiul lui Brigitte Sfat mama! Fosta sotie a lui Ilie Nastase poate ramane si fara copii, si fara bani

Brigitte Sfat are de ce sa se teama. Fiul sau, Robert, s-a aliat cu fostul sot al brunetei, Ovidiu Sfat si, impreuna, au pus la cale un plan pentru a pune mana pe banii acesteia. Scandal cu batai intre Brigitte si fiul sau in urma cu aproape o luna, fosta sotie a lui Ilie Nastase .

Criza COVID-19. Mugur Isarescu (BNR): Evolutiile in planul sanatatii publice genereaza incertitudini fara precedent si riscuri majore

Pandemia de coronavirus atrage dupa sine si o criza financiara grava. Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), s-a aratat ingrijorat, joi, in privinta incertitudini fara precedent.

Isarescu: Evolutiile in planul sanatatii publice continua sa genereze incertitudini fara precedent si riscuri majore BNR a cumparat titluri de stat de 4,4 miliarde lei

Evolutiile in planul sanatatii publice continua sa genereze incertitudini fara precedent si riscuri majore la adresa perspectivei activitatii economice si a functionarii pietelor financiare, cu impact asupra stabilitatii macroeconomice si a stabilitatii financiare, sustine Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), intr-o declaratie de presa.

Brigitte Pastrama, agresata de sot, de fata cu angajatii lor. Bruneta neaga scenele violente surprinse de camerele de supraveghere (GALERIE FOTO)

Scene cu impact emotional puternic au fost suprinse intre Brigitte si Florin Pastrama. Mai exact, sotul frumoasei brunete a fost filmat de camerele de supraveghere din propria shaormerie, in timp ce o agresa pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )