Libnet.ro
UNICEF

15:01

Fiul lui Dragnea, principele Nicolae si FAMILIA TRADITIONALA la romani: Doua nunti celebre de la care a lipsit SOACRA MARE

B1 B1,
Fiul lui Dragnea, principele Nicolae si FAMILIA TRADITIONALA la romani: Doua nunti celebre de la care a lipsit SOACRA MARE

Fostul principe Nicolae si aleasa inimii lui Alina Binder s-au cununat religios duminica, la Sinaia, un oras cu o mare incarcatura simbolica pentru monarhia din Romania. Zeci de capete incoronate din toata. continuă pe B1

RAZBOI in familia regala! PRINCIPESA MARGARETA nu se lasa! LOVITURA cumplita pentru principele NICOLAE inainte de marea nunta!

Principele Nicolae si Alina Binder se casatoresc duminica la Sinaia! La marele eveniment vor sosi invitati din toata Europa, mai putin membrii Familiei Regale di n Romania, asa cum rezulta dintr-un.

Dragnea: Merg la referendum si educatia mea ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun Da cu toata hotararea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota Da cu toata hotararea, pentru ca asa il obliga educatia sa ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala.

Cadoul emotionant primit in Bucovina de principele Nicolae si sotia Alina Binder. Cosarca de zestre incarcata cu podoabe intime donate de oamenii locului

Principele Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Binder, au primit cadou la Campulung Moldovenesc, in judetul Suceava, o cosarca in care s-au aflat podoabe vechi adunate din regiunea Bucovinei.

O saptamana pana la referendum. Ce politicieni sustin familia traditionala si cine e impotriva

PSD face campanie de informare, PNL e impartit, ALDE si UDMR le-au transmis votantilor sa decida singuri, in timp ce USR este singurul partid care se opune modificarii Constitutiei. Traian Basescu si Gabriel Oprea, lideri cu partide in disolutie, sustin si ei familia traditionala.

Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

Mihai Voicu, deputat PNL, si Mihail Neamtu, recent devenit membru PNL, s-au certat pe Facebook pe tema referendumului privind familia traditionala. in timp ce primul nu sustine referendumumul, celalalt este un.

Coca-Cola, mesaj cu subinteles inaintea referendumului privind familia traditionala: Noi nu vedem nicio diferenta

Coca-Cola Romania pare sa se pozitioneze inaintea referendumului privind familia traditionala. Compania a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu subinteles, care prezinta trei perechi de sticle.

Radu Banciu: E ca si cum ai chema un iepure langa o varza si i-a spune ma, vrei sa o mananci?. Asta este referendumul pentru familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele unui sondaj comandat de Liviu Dragnea, potrivit carora, seful PSD are o cota de incredere de doar 4%. in acest.

Familia traditionala: ideologie, mit, fapte

Pentru a oferi un argument persuasiv in privinta politicilor publice, cum ar fi constitutionalitatea unui tip sau altul de casatorie, este imperativ sa intelegem clar ce stim si ce nu stim despre aceasta familie traditionala invocata de Biserica Ortodoxa Romana BOR), Academia Romana, si actualul govern al Romaniei. Cercetez si scriu despre istoria Romaniei de peste 25 de ani, si in aceasta perioada ceea ce se numeste cercetare istorica serioasa despre traditiile familiale la romani este numai superficial si partical prezenta in spatiul istoriografic al Romaniei.

PREVIZIUNI sumbre pentru PRINCIPELE NICOLAE! Blestem cumplit in ziua nuntii REGALE! Fanii sunt in stare de SOC

Locul in care se va desfasura petrecere din ziua nuntii principelui Nicolae are o poveste aparte. Cazinoul din Sinaia, supranumit si casa diavolului, a fost construit in 1913, informeaza Romania TV. Este.

Angela Gheorghiu, mesaj pentru Principele Nicolae, in ziua nuntii cu Alina Binder: Regele Mihai ar fi fost bucuros de fericirea voastra

Cunoscuta soprana Angela Gheorghiu, in varsta de 53 de ani, le-a transmis un mesaj fostului Principe Nicolae si sotiei lui, Alina Binder, care s-au casatorit religios astazi, in Sinaia.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )