Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fiul lui Gheorghe Dinca, pus sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Fiul lui Gheorghe Dinca, pus sub control judiciar

Fiul lui Gheorghe Dinca a fost pus sub control judiciar, vineri, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, el fiind acuzat ca agresat doi jurnalisti care il asteptau in fata sediului CNA. continuă pe Antena3

Fiul lui Gheorghe DINCA, pus sub control judiciar dupa ce a BATUT JURNALISTII (VIDEO)

Fiul lui Gheorghe Dinca va fi cercetat sub control judiciar. Daniel Dinca a fost audiat astazi la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Acesta a dat explicatii dupa ce a batut doi jurnalisti si a.

What`s Up, probleme grave cu banii din cauza scandalului cu iubita. A fost pus sub control judiciar

What`s Up a comis-o din nou, atunci cand, conform surselor, si-a agresat actuala iubita, Alice Badea. Artistul a fost acuzat de violenta domestica si de ultraj, pentru ca ar fi muscat un politist. Acesta a fost incatusat, dus la sectia de politie si audiat timp de doua ore, totul petrecandu-se in jurul orei 19:30, dupa .

Procurorul general interimar: Politistii vor propune ca fiul lui Gheorghe Dinca sa fie cercetat sub control judiciar

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri ca politistii vor propune ca Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca, sa fie cercetat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat mai multi jurnalisti.

Fiul lui Gheorghe Dinca, urmarit penal dupa atacul asupra jurnalistilor

Daniel Dinca, fiul presupusului criminal de la Caracal, este urmarit penal dupa ce a atacat jurnalisti in fata sediului CNA. Fiul lui Gheorghe Dinca este acuzat de lovire si alte violente, iar pe numele sau procurorii au impus control judiciar pentru nu mai putin de 60 de zile.

Ce pedeapsa primeste fiul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a batut mai multi jurnalisti. Este oficial

Fiul presupusului criminal de la Caracal este urmarit penal, dupa ce a batut cativa jurnalisti. Politia Capitalei anuntase ca Daniel Dinca a fost dat in urmarire generala, in urma agresiunilor sale, fiind reclamat de mai multi membri ai presei, pe data de 17 decembrie. Ce pedeapsa primeste fiul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a batut .

Fiul lui Gheorghe Dinca a fost acuzat in trecut de viol. Cum l-ar fi salvat atunci monstrul de la Caracal

Dupa ce fiul lui Dinca a revenit in prim-plan din cauza agresiunilor sale catre cativa jurnalisti, alte acuzatii extrem de grave i se aduc. Acesta ar fi fost implicat in trecut intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare ar fi fost chiar Gheorghe Dinca. Fiul lui Dinca, acuzat de viol .

Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca Despre fiul ce mare .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheroghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! I-a lovit cu pumnii si cu picioarele!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheorghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Scene SOCANTE in fata CNA: Fiul lui Gheorghe Dinca a luat la bataie jurnalistii si a spart camere de filmat. Barbatul s-a predat la Politie(VIDEO)

UPDATE: Fiul lui Gheorghe Dinca, Daniel Dinca, s-a predat la Politie. Scene socante au fost filmate in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului CNA). Fiul lui Gheorghe Dinca impreuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )