Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fiul lui Stefan Banica a devenit actor la Teatrul de Comedie

ADPM ADPM,
Fiul lui Stefan Banica a devenit actor la Teatrul de Comedie

Radu, fiul lui Stefan Banica si al fostei sale partenere, Camelia Constantinescu, a devenit, la varsta de 16 ani, actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Iata cum arata in prezent adolescentul! . continuă pe ADPM

El este FIUL lui Stefan Banica! Ce mare a crescut! Asemanarea este IZBITOARE!

Tatal sau este unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, iar el pare ca vrea sa ii calce pe urme. Radu Stefan Banica 16 ani) a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti, cu un rol in piesa.

Are 16 ani si RUPE inimi la fel ca tatal sau: Cum arata FIUL lui Stefan Banica Jr. (FOTO)

La 16 ani, Radu Stefansi-a inceput cariera de actor, calcand pe urmele celebrului sau tata, Stefan Banica jr. I-a mostenit nu numai talentul actoricesc pe care il arata in piesa Toul in.

Cel mai intim amanunt din viata lui Stefan Banica Jr. a fost facut public: poza asta chiar spune totul!

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, vrea sa ii calce pe urme tatalui sau. Aceasta a debutat, la varsta de 16 ani, pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. Fiul artistului a primit un rol in piesa.

Fiul lui Stefan Banica are 16 ani si seamana perfect cu artistul. Cu ce se ocupa in prezent Radu Stefan

Are un tata celebru, care este iubit de o tara intreaga, fiind unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, iar el pare ca vrea sa ii calce pe urme. Este vorba despre Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, care a ajuns la 16 ani si a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti.

Ea este iubita secreta a indragitului Stefan Banica Jr: Cum a inceput totul...

Stefan Banica Jr. a avut parte numai de relatii tumultoase, care s-au terminat, sau nu, cu o casnicie. Jurnalistul Cristi Brancu a analizat viata amoroasa a acestuia, intr-un vlog. Am stat si.

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la telefon: Asta e intregul adevar despre gestul socant facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica Jr. si-a serbat ziua de nastere intr-un mod inedit. El si-a chemat apropiatii intr-un restaurant exclusivist, aflat la subsol, pentru a nu le permite invitatilor sai sa posteze fotografii sau fi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )