Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fiul nestiut al Regelui Mihai: Cine este barbatul care sustine ca este urmasul fostului suveran(VIDEO)

B1 B1,
Fiul nestiut al Regelui Mihai: Cine este barbatul care sustine ca este urmasul fostului suveran(VIDEO)

In urma cu cativa ani, numele Regelui Mihai a fost tarat intr-un scandal de parternitate. Se intampla in anul 2013, cand un anumit Dieter Stanzeleit pretindea ca. continuă pe B1

SOC! A MURIT in urma cu putin timp! CUTREMURATOR! Cine este barbatul care tocmai S-A ARUNCAT de la etajul patru

Un batran, in varsta de 68 de ani, a murit dupa ce s-a aruncat, duminica dimineata, de la etajul patru al spitalului judetean Valcea, acesta fiind in depresie. Barbatul era.

Omagiul Gazetei Sporturilor la moartea Regelui Mihai: Caracterul este destin

Caracterul este destin. Cu aceste cuvinte se deschide jurnalul Reginei Maria, sotia Regelui Ferdinand si bunica Regelui Mihai I, cel care s-a stins din viata azi, la varsta de 96 de ani, scrie.

De ce se spune Hristos a inviat, dupa moartea Regelui Mihai

Hristos a inviat, Majestate, este mesajul cu care un cunoscut preot, Constantin Necula, a marcat pe o retea de socializare moartea Regelui Mihai. O formulare care s-ar putea sa-i fi nedumerit pe unii.

Vizita Regelui Mihai in Satu Mare, povestita de fiul unui fost membru al garzii regale

Tatal doctorului Simu Flaviu a fost membru in garda regala a Regelui Mihai. Medicul relateaza vizita Regelui Mihai in 1997 in Satu Mare.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai: Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta

Ziaristul Liviu Avram, de la Adevarul, considera ca ideea primarului Gabriela Firea de a schimba numele Pietei Victoria in Piata Regelui Mihai este cel putin neinspirata, in conditiile in care o Piata a Regelui exista deja, la circa 800 de metri distanta, unde se afla si un bust al fostului monarh.

Un jurnalist BBC a venit la Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai: L-am cunoscut. Am petrecut cu Alteta Sa...(VIDEO)

Regele Mihai I este omagiat de unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti BBC. Jurnalistul celei mai importante televiziuni din Marea Britanie, care in urma cu sase ani i-a luat un interviu Regelui Mihai la.

Programul complet al funeraliilor Regelui Mihai. Ce le este interzis celor care vor sa-si ia la revedere

Casa Regala a publicat programul complet al funeraliilor Regelui Mihai, fiind precizate si regulile de conduita ale celor care vor veni sa prezinte condoleante familiei regale la Palatul Elisabeta, loc unde va fi depus trupul fostului suveran timp de trei zile.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Consort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )