Libnet.ro
UNICEF

21:45

Flappy Bird este recreat de The Muppets si Fall Out Boy [VIDEO]

Playtech Playtech,
Flappy Bird este recreat de The Muppets si Fall Out Boy [VIDEO]

Desi sper ca aceasta tevatura sa se incheie in curand, Flappy Bird a inspirat zilele trecute doua clone demne de metionat, Flappy Bert si Fall Out Bird. Desi traiesc cu impresia ca in doar cateva zile valoarea pe care a avut-o vreodata Flappy Bird ca si joc a fost redusa la zero, se pare ca exista cateva entitati care nu sunt de aceeasi parere. Sesame Street, gazda popularelor personaje The Muppets, tocmai au lansat propria lor viziune asupra jocului Flappy []. continuă pe Playtech

Tiny Bird, o clona Flappy Bird este disponibila pentru Pebble

Tiny Bird este cea mai populara aplicatie pentru Pebble la ora actuala si, in acelasi timp, o clona a defunctului Flappy Bird. Urma sa aiba un viitor glorios, din pacate a disparut fara urma. Aceasta este istoria nefasta a unuia dintre cele mai populare jocuri de iOS si Android din ultimul an. Cu toate acestea, Flappy Bird se pare ca nu a murit complet, avand in vedere ca respectiva reteta a ajuns deja sa inspire cateva clone, mai mult sau [].

Vand iPhone 5 cu Flappy Bird - ofertele au luat cu asalt site-urile de licitatii romanesti

Flappy Bird este cel mai popular joc al inceputului de an, dar a fost scos de catre creatorul sau din AppStore si Play Store. Dupa ce ieri cineva a scos la licitatie pe eBay un iPhone cu Flappy Bird, romanii l-au urmat, iar Mercador e plin de asemenea telefoane.

Ce se intampla cu telefoanele in care mai este instalat jocul FLAPPY BIRD. E nebunie curata

Flappy Bird, un joc gratuit pentru telefoanele mobile, a fost retras de pe piata, luni, cand ajunsese in culmea gloriei. Lansat primavara trecuta, Flappy Bird era aplicatia cea mai descarcata in peste 100 de.

Flappy Bird poate fi jucat pe un iPhone inchiriat sau online, in HTML5

Pentru ca de o saptamana in fiecare zi am avut cate un episod din epopeea Flappy Bird, astazi aflam ca mult ravnitul joc e disponibil online in format HTML5. Indiferent daca va aflati in categoria celor care s-au saturat deja de Flappy Bird sau pur si simplu nu stiu cum sa-l joace, partea buna este ca, in curand, subiectul nu va mai fi de interes. Partea si mai buna consta in faptul ca exista cateva mijloace prin care il puteti [].

S-a aflat motivul din spatele disparitiei Flappy Bird

Desi s-a crezut initial ca decizia de a scoate Flappy Bird din AppStore si Google Play i-a apartinut creatorului, acum aflam ca realitatea este alta. in urma cu cateva luni, Flappy Bird, un joc cat se poate de simplu, incepea sa faca valuri in magazinul virtual al celor de la Apple. Nu a durat pana a ajuns in topurile iTunes si a fost portat pe Google Play cu aceeasi rata de succes. in ultima perioada, se ajunse la o rata [].

Clone Flappy Bird, sub forma de malware costisitor pe Android

Pentru ca un astfel de scenariu era inevitabil, au aparut deja mai multe versiuni de clone Flappy Bird, in locul celei originale, clone care aduc si comportament malitios. Desi nu implica o reteta revolutionara vizavi de principii de gaming, creatia lui Dong Nguyen se pare ca a atins o coarda sensibila cu un public destul de variat. Din pacate, din motive mai mult sau mai putin personale, dezvoltatorul in cauza a decis sa scoata jocul din magazinele virtuale Apple si [].

Creatorul Flappy Bird explica de ce a disparut jocul din magazinele de aplicatii

Creatorul jocului Flappy Bird a explicat de ce a inchis jocul. Desi multi dezvoltatori chiar vor asta, Dong Nguyen a spus ca jocul dadea prea multa dependenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )