Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vand iPhone 5 cu Flappy Bird - ofertele au luat cu asalt site-urile de licitatii romanesti

Adevărul Adevărul,
Vand iPhone 5 cu Flappy Bird - ofertele au luat cu asalt site-urile de licitatii romanesti

Flappy Bird este cel mai popular joc al inceputului de an, dar a fost scos de catre creatorul sau din AppStore si Play Store. Dupa ce ieri cineva a scos la licitatie pe eBay un iPhone cu Flappy Bird, romanii l-au urmat, iar Mercador e plin de asemenea telefoane. continuă pe Adevărul

iPhone cu Flappy Bird instalat, la licitatie pe eBay

O serie de anunturi cu iPhone cu Flappy Bird instalat au ajuns pe eBay la preturi mai mult decat derizorii. Flappy Bird a fost un joc controversat datorita dificultatii acestuia. incepand de ieri, joculnu mai poate fi downloadat din magazinul de aplicatii, fiindca dezvoltatorul a decis sa il retraga. Totusi, cei care l-au instalat pe smartphone il pot juca in continuare fara nici un fel de probleme. Unii utilizatori mai ingeniosi au crezut ca pot face niste bani de pe [].

Vietnamezul care a creat Flappy Bird, unul dintre cele mai controversate jocuri video, l-a retras de pe magazinele online Apple si Google: Mi-a ruinat viata simpla pe care o duceam. Il detest

Flappy Bird este un joc pentru smartphone si tableta care a fost pus online in primavara lui 2013 si a fost descarcat de peste 50 milioane de ori, astfel ca a fost o uriasa surpriza faptul ca cel care l-a creat a decis sa il scoata de pe App Store si Google Play. Tanarul vietnamez Nguyen Ha Dong spune ca succesul micului program i-a distrus viata simpla pe care o ducea. Estimarile arata ca ajunsese sa castige din publicitate chiar si 50. 000 dolari/zi. Interesant e ca pe eBay, iPhone-uri care au deja jocul instalat au ajuns la mare pret.

Ce se intampla cu telefoanele in care mai este instalat jocul FLAPPY BIRD. E nebunie curata

Flappy Bird, un joc gratuit pentru telefoanele mobile, a fost retras de pe piata, luni, cand ajunsese in culmea gloriei. Lansat primavara trecuta, Flappy Bird era aplicatia cea mai descarcata in peste 100 de.

Fara preaviz, popularul joc Flappy Bird nu mai exista

Desi nu se astepta nimeni, creatorul popularului joc Flappy Bird a decis sa isi stearga jocul din Google Play si Apple AppStore din motive personale. A avut o crestere glorioasa. Dupa explozie de popularitatea pe iOS si ulterior pe Android, in momentul in care cititi acest material, Flappy Bird nu mai poate fi descarcat deoarece, creatorul sau l-a scos de toate magazinele virtuale. Devenit in scurt timp dupa lansare o senzatie globala, Flappy Bird a fost un joc retro cu [].

S-a aflat motivul din spatele disparitiei Flappy Bird

Desi s-a crezut initial ca decizia de a scoate Flappy Bird din AppStore si Google Play i-a apartinut creatorului, acum aflam ca realitatea este alta. in urma cu cateva luni, Flappy Bird, un joc cat se poate de simplu, incepea sa faca valuri in magazinul virtual al celor de la Apple. Nu a durat pana a ajuns in topurile iTunes si a fost portat pe Google Play cu aceeasi rata de succes. in ultima perioada, se ajunse la o rata [].

Creatorul Flappy Bird explica de ce a disparut jocul din magazinele de aplicatii

Creatorul jocului Flappy Bird a explicat de ce a inchis jocul. Desi multi dezvoltatori chiar vor asta, Dong Nguyen a spus ca jocul dadea prea multa dependenta.

Cel mai frustrant joc din lume a disparut: un telefon cu Flappy Bird instalat costa 80.000 de dolari

Zeci de mii de oameni au incercat sa invinga frustrantul joc Flappy Bird, care a venit si a plecat ca o furtuna de vara din magazinele de aplicatii. Dupa un succes instantaneu, aseara, fondatorul sau l-a scos din AppStore si PlayStore.

Pasarica, nu mai ai aripioare: creatorul Flappy Bird a anuntat ca va inchide jocul

Flappy Bird, jocul gratuit pentru Android si iOS care ii scoate pe jucatori din minti, va disparea, duminica, din magazinele de aplicatii, potrivit Reuters.

Tiny Bird, o clona Flappy Bird este disponibila pentru Pebble

Tiny Bird este cea mai populara aplicatie pentru Pebble la ora actuala si, in acelasi timp, o clona a defunctului Flappy Bird. Urma sa aiba un viitor glorios, din pacate a disparut fara urma. Aceasta este istoria nefasta a unuia dintre cele mai populare jocuri de iOS si Android din ultimul an. Cu toate acestea, Flappy Bird se pare ca nu a murit complet, avand in vedere ca respectiva reteta a ajuns deja sa inspire cateva clone, mai mult sau [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )