Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florentin Pandele, mesaj special pentru sotia lui. Toti au ramas uimiti cand au vazut ce i-a transmis Gabrielei Firea

Playtech Playtech,
Florentin Pandele, mesaj special pentru sotia lui. Toti au ramas uimiti cand au vazut ce i-a transmis Gabrielei Firea

Florentin Pandele i-a transmis un mesaj sotiei lui, vineri, in ziua in care sunt sarbatoriti Sfintii Arhangheli Mihai si Gavril. Primarul din Voluntari a postat pe contul personal de Facebook un mesaj pentru Gabriela Firea si pentru fiul lor cel mic, Zian-Mihail. Florentin Pandele a postat un mesaj special pentru Gabriela Firea Azi e zi . continuă pe Playtech

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Rares Bogdan, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. El a votat deja

Rares Bogdan le-a transmis romanilor un measj important cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a votat deja, la Roma, alaturi de Oreste Teodorescu si de alti oameni care fac parte din Societatea Civila. El le-a transmis alegatorilor sa iubeasca Romania in fiecare zi, oriunde s-ar afla. Rares Bogdan a votat la Roma, .

Atac fara precedent la adresa Simonei Halep: Ai devenit victima pesedismului, acest comunism cu haine noi. Mesaj dur pentru sportiva

Simona Halep a primit o replica dura dupa ce si-a exprimat sustinerea fata de Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis FRT). Conrtacandidatul lui Tiriac, Marius Vecerdea, o acuza pe Simona ca a devenit victima pesedismului si ca a fost folosita intr-un mod josnic pentru a-l ataca. Simona Halep, atacata de contracandidatul lui Ion .

Bobita din Las Fierbinti, mesaj inedit pentru o celebra jucatoare de tenis. Fanii au izbucnit in ras cand au vazut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, este un actor care traieste pentru a glumi, cum este si in acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucatoare de tenis. Bobita din Las Fierbinti i-a lasat un mesaj inedit unei jucatoare de tenis Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy si prezentator TV, .

NATO comemoreaza, miercuri, 30 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Mircea Geoana, mesaj special: Venind eu insumi de pe latura estica a Cortinei de Fier...

NATO comemoreaza, miercuri, 30 de ani de la caderea Zidului Berlinului, astfel ca Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a avut si el un mesaj deosebit cu aceasta ocazie. Venind eu insumi de pe.

Cancelarul Merkel, mesaj puternic pentru industria auto

Industria producatoare de automobile se afla intr-un moment de cotitura, unul in care trecerea la masini electrice este inevitabila. Cancelarul Angela Merkel a declarat ca vrea ca in Germania sa fie create 1 milion de statii de incarcare pentru masinile electrice pana in 2030. in prezent, in Germania exista doar 20. 000 de puncte de incarcare publice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )