Libnet.ro
UNICEF

23:00

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Antena3 Antena3,
Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari. continuă pe Antena3

Un ochi plange, altul rade. Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC. in schimb. Firea a pierdut cursa pentru un nou mandat de primar general.

Rezultate alegeri locale 2020: Florentin Pandele castiga detasat un nou mandat de primar la Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, castiga detasat un nou mandat de primar la Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Florentin Pandele castiga un nou mandat de primar al orasului Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat un nou mandat de primar al orasului Voluntari, din judesul Ilfov. Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, candidatul PSD a.

Florentin Pandele ii critica dur pe Orban si pe reprezentantii USR PLUS: Cei mai puternici barbati din Romania sunt femeile

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminica, intr-o serie de critici dure la adresa unor partide si a unor politicieni.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Robert Negoita a castigat detasat Primaria Sectorului 3

Robert Negoita a castigat detasat alegerile din Sectorul 3, asa ca va mai ramane patru ani la Primarie, arata exit-poll-ul CURS-Avangarde realizat la iesirea de la urne. Pe locul doi in preferintele.

Pandele, despre esecul Gabrielei Firea: Cauza principala a fost echipa de ministri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 pana cand au pierdut alegerile

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul din Voluntari, pune esecul Gabrielei Firea pe seama echipei de ministri a PSD din 2017 si pana la pierderea alegerilor. Acesta acuza ELSCEN si pe fostii ministri ai Energiei care au lasat ca vina lipsei ape calde din Bucuresti sa cada asupra primarului general.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu a castigat detasat Primaria Craiova

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot,arata ca social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat.

Florentin Pandele, dezvaluiri cutremuratoare despre Plicusor Ban, noul primar al Capitalei. Ce nu au stiut bucurestenii, de fapt

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, si-a iesit din minti dupa aflarea rezultatelor exit-poll, in urma carora, Nicusor Dan va fi noul primar al Capitalei. Desi paruse neafectat de cele intamplate, afirmand ca si-a castigat o sotie si mama pentru copiii sai, primarul din Voluntari nu a mai rezistat presiunii si a dat cartile pe fata.

ALEGERI LOCALE 2020 Florentin Pandele a castigat detasat alegerile locale din Voluntari

Florentin Pandele, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )