Libnet.ro
UNICEF

06:30

Florentin Pandele ii critica dur pe Orban si pe reprezentantii USR PLUS: Cei mai puternici barbati din Romania sunt femeile

Adevărul Adevărul,
Florentin Pandele ii critica dur pe Orban si pe reprezentantii USR PLUS: Cei mai puternici barbati din Romania sunt femeile

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminica, intr-o serie de critici dure la adresa unor partide si a unor politicieni. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primaria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi castigat un nou mandat. in aceasta seara, Pandele a iesit intr-o declaratie dura la adresa contracandidatilor. Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari Florentin Pandele este primarul Voluntariului inca din 2000, dar .

Florentin Pandele, dupa infrangerea Gabrielei Firea: imi voi castiga sotia si mama copiilor. A suferit 3 interventii chirurgicale!

Florentin Pandele a declarat duminica, dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor in Bucuresti ca, daca Gabriela Firea va pierde alegerile, el isi va recupera sotia si mama copiilor.

ORBAN: Daca nu eram parteneri cu USR PLUS, ar fi fost dificil sa dam la o parte caracatita PSD-ista

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca PNL nu ar fi intrat in parteneriat cu USR PLUS la alegerile locale, ar fi fost dificila indepartarea caracatitei PSD-iste, conform Agerpres.

Alegeri locale 2020 Prahova. USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova.

Noua harta politica a Romaniei. Cati primari si consilieri au PSD, PNL, USR-Plus, in tara

Alegerile locale din 27 eptembrie 2020 au scos la suprafata un adevar dureros pentru PSD. Social-democratii au pierdut un numar mare de primarii, dar si de consilieri locali si judeteni. Asa cum a subliniat si Ludovic Orban la inchiderea urnelor, ziua de astazi a insemnat o victorie zdrobitoare in fata celor care au detinut atatia .

Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Partidele de dreapta, PNL si USR PLUS, candidatii unici pentru functiile de primar de sector, candidatul unic al acestor partide la Primaria Generala, Nicusor Dan, primul ministru Ludovic Orban, au fost prezenti la evenimentul final al acestei campanii electorale, unde si-au prezentat ultimele declaratii inainte de alegerile din 27 septembrie.

Alianta USR-PLUS Bucuresti depune plangere penala impotriva Gabrielei Firea in cazul Constanda

Alianta USR-PLUS Bucuresti a depus plangere penala impotriva Gabrielei Firea pentru abuz in serviciu in legatura cu darea in plata a Satului Francez catre Costica Constanda, potrivit unui comunicat de presa. Actualul primar a incercat in 5 sedinte de Consiliu General sa obtina votul consilierilor pentru cedarea terenului respectiv, la o valoare mai mica decat pretul pietei, trasmit reprezentantii Aliantei.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

BARNA: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, conform news. ro.

ALEGERI LOCALE 2020 - Dan Barna: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS Ciolos: Aveti in fata o noua forta politica a Romaniei

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, iar celalalt copresedinte al aliantei, Dacian Ciolos, a declarat ca acesta este noua forta politica a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )