Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce flori iubesc femeile din Romania? Top 10 cele mai cautate flori pentru 8 Martie

Antena3 Antena3,
Ce flori iubesc femeile din Romania? Top 10 cele mai cautate flori pentru 8 Martie

Florile au fost asociate, mereu, cu iubirea, au purtat mesaje, au fost daruite din suflet si pentru suflet. Romanii le-au iubit, dorit, crescut si oferit, dintotdeauna. Chiar daca nu sunt la fel de romantici ca. continuă pe Antena3

INCREDIBIL! Acesta este singurul oras VERDE din Romania! Se afla in TOP 100

Singurul oras din Romania care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile este Alba Iulia. Orasul isi merita locul in top, in.

in 2017 hotelurile din Romania au avut un numar record de peste 20 de milioane de innoptari

Cushman and Wakefield Echinox C and W Echinox) a realizat un prim studiu cu privire la piata hoteliera din Romania, analizand cele mai importante opt orase, inclusiv Bucuresti, in functie de capacitatea si clasificarea hoteliera, indicele net de utilizare a acestora, prezenta lanturilor internationale si evolutia numarului de turisti cazati.

Hotelurile din Romania au avut un numar record de peste 20 de milioane de innoptari in 2017

Piata hoteliera din Romania a avut in 2017 cel de-al saptelea an consecutiv de crestere, in cele aproape 100. 000 de camere de hotel fiind inregistrate peste 20 de milioane de innoptari, un avans de 4% fata de anul precedent, respectiv 57% fata de anul 2010, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox C and W Echinox).

Sunt medic. Ma simt atat de umilit incat doare. De ce voi emigra din Romania?

Sunt medic. Am 34 de ani, doi copii frumosi si foarte destepti si lucrez full time ca medic de familie intr-o comuna din Ilfov, angajat al unei colege care a decis din fericire pentru ea) sa urmeze o cariera intr-o alta specializare, in spital.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Forumul Judecatorilor din Romania cere presedintelui Romaniei si Parlamentului sa consulte Comisia de la Venetia cu privire la legile justitiei, transmitand o lista de intrebari

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Presedintelui Romaniei si Parlamentului Romaniei consultarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) asupra unor aspecte curente vizand modificarea in Romania a legilor justitiei.

Augustin Lazar, despre cei care fug de justitia din Romania: Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre problemele justitiei din Romania, inclusiv despre acuzatii care au plecat din tara si au lasat in derulare procese care se apropie de.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa (VIDEO)

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut constant in ultima perioada, iar anul trecut a trecut de pragul de 20 de milioane. Cel mai tranzitat aeroport ramane Otopeni, din Bucuresti, traficul inregistrand, insa, cresteri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )