Libnet.ro
UNICEF

19:30

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut constant in ultima perioada, iar anul trecut a trecut de pragul de 20 de milioane. Cel mai tranzitat aeroport ramane Otopeni, din Bucuresti, traficul inregistrand, insa, cresteri. continuă pe Wall-Street Ro

INCREDIBIL! Acesta este singurul oras VERDE din Romania! Se afla in TOP 100

Singurul oras din Romania care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile este Alba Iulia. Orasul isi merita locul in top, in.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

CRISTOIU, dezvaluiri BOMBA despre Junker si INCULPATII din Romania:Este implicat intr-un proces! SE INVESTIGHEAZA un STAT PARALEL si BINOMUL din dotare

Cei care sustin lupta anticoruptie din Romania, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au propriile probleme cu lege, a relatat.

O companie condamnata intr-un SCANDAL DE CORUPTIE la nivel EUROPEAN vrea sa intre pe piata din Romania

Condamnata intr-un scandal de coruptie, compania belgiana Deme vrea sa intre pe piata serviciilor din Romania. Belgienii si-au manifestat intentia de a participa la licitatia organizata de Rompetrol.

Aparitie incredibila a lui Ronnie OSullivan! Fanii din Romania a cvintuplului campion mondial de snooker au fost de-a dreptul uimiti (VIDEO)

Aparitie incredibila a lui Ronnie OSullivan. Cvintuplul campion mondial de snooker si-a surprins fanii din Romania, dupa ce a postat pe contul sau de Instagram un filmulet cu el din sala de.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Fostul director al CNAIR Narcis Neaga, numit membru in CA al companiei. Asociatia Pro Infrastructura: Perioada mandatului sau a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania

Condus CNAIR a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania din ultimii ani. Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu un contract privind autostrada Sibiu - Orastie, potrivit news. ro. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR in perioada 2012-2015.

Uluitor! UN PREOT transforma UNTDELEMNUL in BANI: Este cel mai bogat din Romania! Venituri ANUALE de milioane de euro

Ciprian Otea este cel mai bogat preot din Romania, in conditiile in care este patronul unei firme de detergenti cu peste 10 milioane de euro venituri anuale. De asemenea, preotul nu s-a sfiit sa intre intr-o.

Procedura de achizitie a corvetelor multifunctionale ce ar urma sa fie construite intr-un santier naval din Romania, demarata de MApN. Prima nava, construita si dotata in trei ani de la semnarea contractului

Departamentul pentru armamente al Ministerului Apararii Nationale a initiat joi procedura specifica de achizitie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a produsului corveta multifunctionala, informeaza MApN. In februarie Guvernul a adoptat un HG prin care Armata poate demara achizitia a patru corvete mutifunctionale si modernizarea celor doua fregate tip T22R din dotarea Fortelor Navale. Valoarea totala a proiectului de investitii este de circa 1,6 mld. Euro, inclusiv TVA si presupune construirea intr-un interval de sapte ani a celor patru corvete intr-un santier naval din Romania, prima urmand a fi livrata dupa 3 ani.

Prima procedura de Arbitru de urgenta din Romania

Pentru prima oara in arbitrajul comercial din Romania s-a instituit procedura Arbitrului de urgenta cu privire la masuri asiguratorii si provizorii, prin Noile reguli de procedura arbitrala ale Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, intrate in vigoare la 1 ianuarie 2018.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )