Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florian Bodog, atac dur la Ministrul Sanatatii: Nu este permis, domnule Costache

Antena3 Antena3,
Florian Bodog, atac dur la Ministrul Sanatatii: Nu este permis, domnule Costache

Senatorul Florian Bodog a facut in aceasta dimineata o postare pe o retea sociala, prin care il acuza pe ministrul sanatatii, Victor Costache, ca pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice intr-o saptamana - zece zile vom sti cand va fi varful

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca Romania evita greselile altor state care au amestecat pacientii infectati cu coronavirus si a spus despre aceasta boala ca este una nu foarte complicata, dar care consuma foarte multe resurse logistice. Costache a mai spus ca zilnic se identifica noi spatii de carantina, printre care hoteluri unde se plateste pentru fiecare cazare.

PeBloguri: Florian Bodog: in plina criza de coronavirus, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!

In plina criza de coronavirus, in loc sa ofere oamenilor un PROGRAM NATIONAL DE TESTARE si un PROGRAM NATIONAL COERENT DE TRATAMENT, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!, a aratat senatorul PSD Florian Bodog, intr-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune cand va fi estimat apogeul crizei in Romania

Ministrul Satatatii aduce noi informatii despre situatia grea pe care o traversam de cateva zile bune. Cand preconizeaza Victor Costache ca va fi apogeul crizei in Romania? Ministrul Sanatatii estimeaza apogeul crizei in Romania Ministrul Sanatatii a anuntat, in cadrul unui interviu acordat la Digi24, situatia actuala. Victor Costache a sustinut ca tocmai a sosit .

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, .

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Daca vor fi atinse 4000 de cazuri, pacientii cu forme usoare vor fi tratati acasa Abia in 10 zile se poate anticipa cand va fi atins un punct maxim al crizei

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a precizat joi seara, intr-o interventie televizata ca, in cazul in care se va ajunge la peste 4. 000 de imbalnaviri, pacientii care au o forma mai usoara a bolii.

Olanda: Ministrul Sanatatii, responsabilul pentru combaterea coronavirusului, a demisionat. Cu o zi inainte, el lesinase in Parlament din cauza epuizarii (VIDEO)

Bruno Bruins, ministrul olandez al Sanatatii si responsabilul pentru combaterea coronavirusului, a demisionat joi, informeaza presa locala. Cu o zi inainte, el a lesinat in Parlament, in timpul unei.

Coronavirus in Olanda: Ministrul Sanatatii demisioneaza iar premierul Rutte asigura populatia ca exista destula hartie igienica pentru 10 ani

Ministrul olandez al Sanatatii, Bruno Bruins, a demisionat joi dupa ce cu o zi in urma a cazut din picioare in timpul unei dezbateri parlamentare legate de epidemia cu noul coronavirus, din cauza epuizarii, dupa cum a spus acesta, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )