Libnet.ro
UNICEF

16:15

PeBloguri: Florian Bodog: in plina criza de coronavirus, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!

Hotnews Hotnews,
 PeBloguri: Florian Bodog: in plina criza de coronavirus, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!

In plina criza de coronavirus, in loc sa ofere oamenilor un PROGRAM NATIONAL DE TESTARE si un PROGRAM NATIONAL COERENT DE TRATAMENT, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!, a aratat senatorul PSD Florian Bodog, intr-o postare de pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Meteorologii avertizeaza! Valul de aer polar care vine acum spre Europa, efecte ingrijoratoare in plina criza coronavirus

Schimbarile de temperatura se anunta a fi dramatice, iar scaderea mercurului in termometre nu va aduce nimic bun. Din pacate, contextul pandemiei cu coronavirus s-ar putea agrava din cauza valului polar de aer. Zona cea mai afectata de noile conditii meteo este in estul si centrul Europei. Val de aer polar spre Europa! Care sunt .

Florian Bodog, atac dur la Ministrul Sanatatii: Nu este permis, domnule Costache

Senatorul Florian Bodog a facut in aceasta dimineata o postare pe o retea sociala, prin care il acuza pe ministrul sanatatii, Victor Costache, ca pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private.

Ministrul Costache: 90% din cazurile de coronavirus sunt de import

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a afirmat ca 90% din cazurile confirmate de coronavirus sunt de import si se datoreaza fluxului mare de oameni care s-au intors din strainatate.

Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara. De acum lucrati non-stop

Criza sanitara care afecteaza si Romania i-a dat idei finantatorului FCSB. Nu despre cum sa fie gestionat fotbalul romanesc in aceste momente, ci despre cum putem ajuta la rezolvarea problemei de sanatate. Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara poate aduce un plus in lupta cu inamicul nevazut. Ce a facut acum .

Ce masina conduce acum Elena Basescu. Cum a fost surprinsa pe strada, in plina criza sanitara

Virusul ucigas a bagat frica si in vedete. in ciuda masurilor impuse, cateva dintre ele incearca sa ramana calme si sa isi continue activitatile cotidiene, intr-o maniera cat de poate de naturala. Printre ele se numara si Elena Basescu, fiica fostului presedinte, care a fost surprinsa zilele acestea pe strada. Cum a fost surprinsa Elena .

Mihai Morar, gest de milioane pentru angajatii lui, in plina criza. Multora le-au dat lacrimile cand au aflat

Mihai Morar, vedeta de televiziune in varsta de 38 de ani, are de suferit din cauza acestei crize sanitare care s-a abatut peste Romania, dar nu numai. El a vorbit despre aceasta situatie cat se poate de delicata si este convins insa ca lucrurile vor ajunge din nou pe fagasul normal. Mihai Morar, gest de .

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

Kanal D, masuri drastice in plina criza epidemiologica! Ce se intampla cu Bravo, ai stil! Celebrities

Schimbari mari se intampla la Kanal D si sunt generate de starea de urgenta medicala impusa de pandemia de Covid-19. Citeste mai jos ce se intampla in televiziunea Kanal D. Ce schimbari aduce Kanal D in grila Potrivit unui comunicat emis de directorii acestei televiziuni, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si .

Stare de urgenta! Ce se intampla acum cu preturile apartamentelor, in plina criza epidemiologica

Dragos Vilceanu, analist imobiliara a vorbit despre noile modalitati prin care agentii imobiliari pot,totusi, sa-si faca treaba in conditii de protectie, atat pentru ei, cat si pentru potentialii clienti. Din fericire, tehnologia permite sa se organizeze vizionari ale imobilelor prin tururi virtuale. Cei care vor sa cumpere o casa sau un apartament le mai pot .

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )